Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Odama yeni mobilyalar falan alacağız o yüzden odanın projesini çıkarıp düzenlemek istiyorum program önerir misiniz?
Reis en büyük programın hayal gücün olsun kafanda tasarla al geçOdama yeni mobilyalar falan alacağız o yüzden odanın projesini çıkarıp düzenlemek istiyorum program önerir misiniz?
dostum 3ds max var ama onu kullanmak için iyi bir pc ve uygulamayı bilmek lazım birazcık karışık bi uygulama sen bana eşyaların linklerini atarmısın kullanacağın ona benzer eşyaları kullanarak bi tasarım çıkarmaya çalışırımOdama yeni mobilyalar falan alacağız o yüzden odanın projesini çıkarıp düzenlemek istiyorum program önerir misiniz?
Kanka işleme dökmeden yapamıyorumReis en büyük programın hayal gücün olsun kafanda tasarla al geç
Daha belli değil alacağım eşyalar odanın krokisini alıp ona göre eşya alacağım ama odanın krokisini almam için program bulamadım.dostum 3ds max var ama onu kullanmak için iyi bir PC ve uygulamayı bilmek lazım birazcık karışık bi uygulama sen bana eşyaların linklerini atarmısın kullanacağın ona benzer eşyaları kullanarak bi tasarım çıkarmaya çalışırım
dostum evinde mezura varsa odanın 4 duvarını ölçüp bana at ben ayarlarım krokiyi ama odanın şeklinide at kare dikdörtgen mi nasıl iseKanka işleme dökmeden yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha belli değil alacağım eşyalar odanın krokisini alıp ona göre eşya alacağım ama odanın krokisini almam için program bulamadım.
dostum evinde mezura varsa odanın 4 duvarını ölçüp bana at ben ayarlarım krokiyi ama odanın şeklinide at kare dikdörtgen mi nasıl ise
57 ye 33 cm olan kolon demiAlıntıyı görüntüle
Kanka Paint ile bu kadar yapabildim sağ taraftaki iki dikdörtgen kolon.
64'e 11 olan da kolon.57 ye 33 cm olan kolon demi
2 adet kolon var yani64'e 11 olan da kolon.
Evet2 adet kolon var yani
tamam elimden geldiğince kuş bakışı ve 3d olarak bi kroki çıkarmaya çalışırım odanın içine temsili olarak eşya koyayımmı peki tasarım planı yapayımmı yani