alçıpan ile bölebilirsiniz hocammerhaba arkadaşlar oda çok büyük ben bu odayı 2 ye ayırmak istiyorum yani ev 3+1 ise 4+1 şekilde gibi düşünebilirsiniz sadece örnek verdim acaba dolabı alsam odanın neredeyse yarısını kaplıyor bölsemmi diye düşündüm
hocam ev bizim değil ve biraz pahalı tutar gibi geldialçıpan ile bölebilirsiniz hocam
ben böyle fazla para harcamadan yani pratik mi denir öyle şey arıyorumalçıpan ile bölebilirsiniz hocam
Ben öyle bir şey yapacağım zaman genellikle dolap, masa tarzı birşeyler koyarım araya.merhaba arkadaşlar oda çok büyük ben bu odayı 2 ye ayırmak istiyorum yani ev 3+1 ise 4+1 şekilde gibi düşünebilirsiniz sadece örnek verdim acaba dolabı alsam odanın neredeyse yarısını kaplıyor bölsemmi diye düşündüm
şimdi dolap koysam yarısından fazlası açık kalıyor gibi hocam ondan dolayı dolap işi olmaz gibiBen öyle bir şey yapacağım zaman genellikle dolap, masa tarzı birşeyler koyarım araya.
Buda olabilir 2. sıraya yazdım 1. sıra çarşaf olan modelortadan iki duvara perde tak