Neler Yeni

Odamı yazın yenilemek istiyorum

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
Bilgisayar masamı yenilemek istiyorum.Ekstra olarak odama led gibi şeyler de takmayı planlıyorum.Raf falan aksesuar güzel bi görünüm elde etmeliyim.Odam küçük büyük değil.Bunun için ne kadar bütçe ayırmalıyım?Ve önerebileceğiniz masa vs varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
En azından 1k ayırmalısın bence.

ahenk'

80+ Silver
Posterler, birkaç raf ve ışıklandırmalar yeterli olacaktır. Bir de alabilirsen tuz lambası. Odası cafcaflı olan birinden tavsiyeler.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Bilgisayar masamı yenilemek istiyorum.Ekstra olarak odama led gibi şeyler de takmayı planlıyorum.Raf falan aksesuar güzel bi görünüm elde etmeliyim.Odam küçük büyük değil.Bunun için ne kadar bütçe ayırmalıyım?Ve önerebileceğiniz masa vs varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler.
İşin içine masa da girerse 1k lazım bence

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Posterler, birkaç raf ve ışıklandırmalar yeterli olacaktır. Bir de alabilirsen tuz lambası. Odası cafcaflı olan birinden tavsiyeler.
Evde fazlasıyla tuz lambası var.Örnek olarak odanı atabilir misin?Fikir açısından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin içine masa da girerse 1k lazım bence
Önerceğiniz masa var mı?Siyah masa tercihen olabilir.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Evde fazlasıyla tuz lambası var.Örnek olarak odanı atabilir misin?Fikir açısından.

Maalesef bende senin gibi odamı yenilemek istiyorum bu konuyu takip edeceğim masa önerisine benimde ihtiyacım var

Aikmy^

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Akın Bağbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimde bir kaç tane raf var siyaha boyamayı ya da beyaza boyamayı düşünüyorum.Odamın rengi beyaz olduğu için siyaha boyamak daha güzel olacağını düşündüğüm için siyaha boyuyacağım sanırım.Masam da 40 yıllık masa nerdeyse aşırı eski.Güzel bir masa almak istiyorum.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Knk marangoza git fabrikasyon yerlere git oralarda daha ucuz olur

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

L masa bakabilirsin bende bakınıyorum indirimler var 300 400 liraya güzel masalar var hepsiburadada vs

Top Bottom