Neler Yeni

Ödeme Yapildi Si̇stem Satişi İptal Edi̇ldi̇ Dendi̇

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
DONANIM ARSIVI YENİ SİSTEMİ ALDIM BANKA İLE ODEMESİNİ YAPTIM.
BANKADAN PARA GİTTİ 10 K
GAMİNG GEN TR ONAY MESAJI ATTI
TALEBİNİZ ALINIMISTIR. SİPARİŞİNİZ OLUSTURULUYOR DEDİ
10 DK SONRA SİPARİŞİNİZ İPTAL EDİLDİ DENDİ.

ŞİMDİ SİPARİŞ İPTAL EDİLDİ O KADAR UĞRAŞTIM VE PARAM DA GELMEDİ.
ADAMLAR HEM PARAMA EL KOYDU HEM SİPARİŞİ İPTAL ETTİ.
VARMI BOYLE BİRŞEY.
MUHATTABIM YOK BİRİLERİ YARDIMCI OLABİLİR Mİ ARTIK.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_

the_coder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Savaş
Stok bittikten sonra satış yaptıysa onları iptal etmiştir. Ödemeyi yaptığın için 1 hafta içersinde iade olıur

SametSW

80+ Bronze
DONANIM ARSIVI YENİ SİSTEMİ ALDIM BANKA İLE ODEMESİNİ YAPTIM.
BANKADAN PARA GİTTİ 10 K
GAMİNG GEN TR ONAY MESAJI ATTI
TALEBİNİZ ALINIMISTIR. SİPARİŞİNİZ OLUSTURULUYOR DEDİ
10 DK SONRA SİPARİŞİNİZ İPTAL EDİLDİ DENDİ.

ŞİMDİ SİPARİŞ İPTAL EDİLDİ O KADAR UĞRAŞTIM VE PARAM DA GELMEDİ.
ADAMLAR HEM PARAMA EL KOYDU HEM SİPARİŞİ İPTAL ETTİ.
VARMI BOYLE BİRŞEY.
MUHATTABIM YOK BİRİLERİ YARDIMCI OLABİLİR Mİ ARTIK.
Ya kanka sakın olsana iptal ettiler gelir kartına 2 3 gün iş günü içerisinde ne hareketler böyle

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Para iade olur anında gelmez beklemen gerekiyor 1 hafta içerisinde gelir. Muhtemelen stok bitti sen öderken

the_coder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Savaş
İnstagramdan ulaşmayı dene forumda bir kişi görrdüm bu şekilde düzeltmişler

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok bittikten sonra satış yaptıysa onları iptal etmiştir. Ödemeyi yaptığın için 1 hafta içersinde iade olıur
ŞOYLEKİ BENDEN SONRA ALAN ARKADAŞLAR VAR. TANIDIGIM KİŞİLER BENDE 15 DK SONRA ALDI AMA BOYLE BİŞEY OLMADI.BEN ODEMESİNİ YAPTIM STOKLAR HALEN VAR GOZÜKÜYORDU. 2 - 3 GÜN BENİM PARAMI İŞLETEMEZLER ARKADAŞIM İPTAL EDİLİYORSA O PARA HEMEN ATILACAK.BENİM SORUNUMDAN DOLAYI MI İPTAL EDİLDİ. HAYIR. BENLİK Bİ PROBLEM YOK ONLARIN SORUNU.MAĞDUR EDEMEZLER
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para iade olur anında gelmez beklemen gerekiyor 1 hafta içerisinde gelir. Muhtemelen stok bitti sen öderken
DOSTUM BENDEN SONRA ALAN OLDU VE 1 HAFTA SONRA FELAN ODEYEMEZLER. BENLIK SORUN DEĞİL ONLARIN HATASI

SametSW

80+ Bronze
ŞOYLEKİ BENDEN SONRA ALAN ARKADAŞLAR VAR. TANIDIGIM KİŞİLER BENDE 15 DK SONRA ALDI AMA BOYLE BİŞEY OLMADI.BEN ODEMESİNİ YAPTIM STOKLAR HALEN VAR GOZÜKÜYORDU. 2 - 3 GÜN BENİM PARAMI İŞLETEMEZLER ARKADAŞIM İPTAL EDİLİYORSA O PARA HEMEN ATILACAK.BENİM SORUNUMDAN DOLAYI MI İPTAL EDİLDİ. HAYIR. BENLİK Bİ PROBLEM YOK ONLARIN SORUNU.MAĞDUR EDEMEZLER

DOSTUM BENDEN SONRA ALAN OLDU VE 1 HAFTA SONRA FELAN ODEYEMEZLER. BENLIK SORUN DEĞİL ONLARIN HATASI
YA KANKA SAKIN OL SAKIN CAPS LOCK KAPAT

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Ali
Öncelikle banka yolu ile iadelerde süreç değişiklik gösterebilir. Genelde iki iş günü içerisinde, iptal olan siparişlerin iadesi gerçekleşir. Ortalama bir hafta süreç olabilir.

Sistemsel bir hata vs olabilir. Instagram üzerinden ulaşın. Çok hızlı yardımcı oluyorlar. Ayrıca internet dünyasında büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına gelir. Bir çok forumda bu durumdan dolayı ceza verebilmektedir. Bilginiz olsun. 🙋🏻‍♂️

SametSW

80+ Bronze

KANKA HER YERDE İPTAL EDILDIKTRN 2 3 GUN ICERISINDE YATACAKTIR YAZIYOR SENIN BANKANA BAGLI ONLARA DEGIL ONLAR IPTALINI VERIYOR BANKAN NE ZAMAN CANINA ESERSE O ZAMAN VERIYOR GIT BANKANA DE BISI

Ayrıca şu emir şeklinde konuşmanı da bir köşeye at kimse oyuncak değil bir şey değil

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
KANKA HER YERDE İPTAL EDILDIKTRN 2 3 GUN ICERISINDE YATACAKTIR YAZIYOR SENIN BANKANA BAGLI ONLARA DEGIL ONLAR IPTALINI VERIYOR BANKAN NE ZAMAN CANINA ESERSE O ZAMAN VERIYOR GIT BANKANA DE BISI

Ayrıca şu emir şeklinde konuşmanı da bir köşeye at kimse oyuncak değil bir şey değil
Dostum şimdik hazır sistem satılıyor.
Ben parasını odüyorum ve onaylanıyor.
Sonra İptal ediliyor
Benden sonra başkaları alıyor
Ama benim parasını verdiğim ürün iptal oluyor.
Sencede burada bi yanlışlık yok mu.
Burda mağdur olan biri yok mu
Stok yok ise çekmesin parayı. He çektiyse de o sistemi versin yani

felicity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
fatih kunt
Hocam instadan yazın bana döndüler

Kurapikki

80+ Bronze
Dostum şimdik hazır sistem satılıyor.
Ben parasını odüyorum ve onaylanıyor.
Sonra İptal ediliyor
Benden sonra başkaları alıyor
Ama benim parasını verdiğim ürün iptal oluyor.
Sencede burada bi yanlışlık yok mu.
Burda mağdur olan biri yok mu
Stok yok ise çekmesin parayı. He çektiyse de o sistemi versin yani
Aynı sorunu yaşayanlar ig den ulaşıp hallettirmiş. Dene bir şansını. Oldu oldu olmadı dava edersin de herkesin altına gireceği iş değil bu.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Haklısın iletişime geç.Siteniz onayladığı ve bankadan para alındığı halde nasıl sistemi iptal edersiniz şeklinde itiraz da bulun.Aldığın saat vs mevcuttur senden sonra alan varsa eğer bul onları da kanıt olarak göster.

Top Bottom