Geçenlerde böyle bir konu gördüğümde daha iyi dedim, hangisi daha sağlıklı biri 5 yıl diğeri 6 yıl süren okuma maliyet farklılıklarıda olan 2 ayrı sanayi mühendisliği odtüde okumakta tıp gibi yüksek bir meslek yapmakta uzakta neler var?
hocam odtü ama kıbrıs olanı tam burslu elektirik elektronik müh. geliyor oraya geçiş yapabilirim veya yıllık 330k para ile özel tıpa gidebilirim önerin nedirOdtüde okuyorum şu an daha hazırlık odtüye gelmemen için bir sebep yok fakat başka ilde yaşıyorsan orası ayrı hocam
Zaman ayırdığın için teşekkürler hocam yolun açık olsunyurtdışına rahat çıkmak istersen sana önerim engineering yani mühendisliktir bende mühendislik okuyorum zaten eğer okuycaksan allmancayıda öğren ama şunu unutma 2side baba meslekler ailenlede tartış bu konuyu kktc de okumak nasıl olur onu bilemem odtü iyidir onu bil ama başarılar dilerim
seninde dostum (Almanca Öğrenmeyi Unutma )(mühendislik için)Zaman ayırdığın için teşekkürler hocam yolun açık olsun
odtüde ne okuyonyurtdışına rahat çıkmak istersen sana önerim engineering yani mühendisliktir bende mühendislik okuyorum zaten eğer okuycaksan allmancayıda öğren ama şunu unutma 2side baba meslekler ailenlede tartış bu konuyu kktc de okumak nasıl olur onu bilemem odtü iyidir onu bil ama başarılar dilerim
endüstriodtüde ne okuyon
farkettimendüstri