Neler Yeni

ODTÜ petrol ve doğalgaz mühendisliği okunur mu

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar çevrem de odtü de petrol ve doğalgaz mühendisliği okuyup dubai de abu dhabu da falan çalışan var maaşları da çok yüksek bu beni cezbediyor girmesi de çok zor değil 50k sıralama istiyor ama sizce mantıklı mı okunur mu? Google'a en yüksek maaşlı mühendis yazınca da en başta çıkıyor bu. Sizce kendimi geliştirirsem bu bölümden mezun olursam bu alan üzerine gidebilir miyim? PeTrOl bİtiYo YeĞeNiM bUnDaN 50 YıL sOnRa PeTrOl KaLmAyAcAk tarzı şeyler söylemezseniz sevinirim.

brsokcu

80+ Bronze
kanka 50k sıralama yapmışsın 50 k ya güzel bölümler var. ben senin yerinde olsam gemi müh felan olurdum maaşı fenasal

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar çevrem de odtü de petrol ve doğalgaz mühendisliği okuyup dubai de abu dhabu da falan çalışan var maaşları da çok yüksek bu beni cezbediyor girmesi de çok zor değil 50k sıralama istiyor ama sizce mantıklı mı okunur mu? Google'a en yüksek maaşlı mühendis yazınca da en başta çıkıyor bu. Sizce kendimi geliştirirsem bu bölümden mezun olursam bu alan üzerine gidebilir miyim? PeTrOl bİtiYo YeĞeNiM bUnDaN 50 YıL sOnRa PeTrOl KaLmAyAcAk tarzı şeyler söylemezseniz sevinirim.
Ne olursa olsun petrol bitecek bir alan değil zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne olursa olsun petrol bitecek bir alan değil zaten
Arkadaşın dediği gibi gemi muhendisliginede bakabilirsin eğer illa petrol dersen sana kalmış

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka 50k sıralama yapmışsın 50 k ya güzel bölümler var. ben senin yerinde olsam gemi müh felan olurdum maaşı fenasal
Ankara da bildiğiniz var mı böyle? Ben odtü yü ismi ve Kampüsü içinde ekstra istiyorum da 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,540
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom