yok cıkmıyor direkt sayfasına atıyor hesaba gırınceİste mektup çıkıyor onu acacaksın
Bunlara yardım eden varsa yanıt versin bu mesaja ben de size 3 hesaptan yardım edeyim
Sana yardım ettim dostum
3 hesaptan yardım ettim sen de eder misin
Hepsine yardım ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ettim
3 hesaptan da yardım ettim
teker teker baıyorum hepsine destek bekliyorum
Olay ne
Benim linke gir bende sana destek olayım 1 tane kaldı sadece
sadece qr ı okutmam lazım degil mi baska bir şey yok ? yaptım onu
TRY 3,657.80a kadar kazan #AliExpressbonus #BonusBuddies
Büyük ikramiyeyi kazanabilirsiniz!
Ne olduğunu anlamadım. Yapan yaptım desin ona yapayım.
İste mektup çıkıyor onu acacaksın
Bayadır hesaba girmiyorum konuyu görünce gireyim dedim 100 liralık kupon vermiş iyi oldu
yok cıkmıyor direkt sayfasına atıyor hesaba gırınce
Ben nasıl link ile kupon kasicam bilgi verebilir misiniz
Arkadaşlar hepinize yardım ettim size zahmet sizlerde yardımcı olun
Hepinize yardım ettim. Siz de ederseniz sevinirim.
1 tane kaldı be
Ben de yardım ettim hepinize, sizlerin de yardımını bekliyorum.
Türkiyede geçerli değil diye biliyorum. Yeni gelmiş de olabilir kontrol etmek lazım.
Tıklarsanız sevinirim Ben tıklıyorum. Tıkladım karekodu okuttum aliexpressden, oldu mu şimdi ?
Nasıl yapıcaz diyen arkadaşlar aliexpress üzerinden size kupon vericek sizin şansınıza çıkan tutarda, fakat bu kuponu almak için çark çevirmeniz gerekli çark çevirme hakkı ise o linke tıklayan diğer kullanıcılar tarafından veriliyor bu durumdan ötürü herkes birbirinin linkine tıklarsa kuponları kapabiliriz ve alışveriş yaparız.arkadaşlar nasıl yapcaz bunuuuu
Tıklamak ile olmuyor bildiğim kadarı ile, aliexpressi açıp sağ üsten karekodu okutmak gerekiyor. Yanlışsam düzeltin. Bana gelmemiş şu anda.Nasıl yapıcaz diyen arkadaşlar aliexpress üzerinden size kupon vericek sizin şansınıza çıkan tutarda, fakat bu kuponu almak için çark çevirmeniz gerekli çark çevirme hakkı ise o linke tıklayan diğer kullanıcılar tarafından veriliyor bu durumdan ötürü herkes birbirinin linkine tıklarsa kuponları kapabiliriz ve alışveriş yaparız.
herkese tıkladım ve tıkalamay devam ediyorum 24 saatimiz var sadece
https://a.aliexpress.com/_msNSGxk