Neler Yeni

Odyssey G7 vs MAG322CQR

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

Bu ikisi arasında kaldım. MSI 5K KFG yok, Samsung 8K KFG var ve bir adet piksel sıkışması var. Aralarında tabi ki fark var ama fiyat farkı da var. Bu farka değer mi acaba çok kararsız kaldım? Samsung alıp bir daha monitör ile uğraşmayım da diyorum, fiyat farkı da gözümü korkutuyor.
Ne için kullanacağını bilmiyorum ama bu paralara Gigabyte M28U ve MSI Optix MAG281URF bakmak daha mantıklı gibi.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Önerdiklerinin fiyatı 2-3 katı hocam. İkinci el bakıyorum.
He bende sıfır alacaksın sandım DELL S2721DGFA, LG 27GP850 veya LG 27GP83 bu modellere bak derim VA panel önermiyorum sadece siyahları iyi oluyor.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
He bende sıfır alacaksın sandım DELL S2721DGFA, LG 27GP850 veya LG 27GP83 bu modellere bak derim VA panel önermiyorum sadece siyahları iyi oluyor.

32 bakıyorum hocam. O yüzden bu 2 monitör arasında kaldım. Zaten şu an kullandığım 27, satacağım yarın. Almışken 32 olsun ama ikisi arasında kaldım.
Neden VA önermiyorsun?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
32 bakıyorum hocam. O yüzden bu 2 monitör arasında kaldım. Zaten şu an kullandığım 27, satacağım yarın. Almışken 32 olsun ama ikisi arasında kaldım.
o zaman samsung al.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Neden VA diye böyle diyorsun hocam? IPS de kullandım VA'da. İkisi de güzeldi açıkçası yani.
Evet iki paneli bende kullandım hatta ikisi de en iyileri olabilir. Şuan eski monitörüm olan Samsung CFG73 kullanıyorum ve IPS renklerini gördükten sonra asla VA panel monitör almam.
VA panel, ViewSonic Elite XG270QC ghosting ve va glow vardı iade ettim.
IPS panel, MSI Optix MAG274QRF kullandım bir sürü ölü piksel çıktı iade ettim.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Evet iki paneli bende kullandım hatta ikisi de en iyileri olabilir. Şuan eski monitörüm olan Samsung CFG73 kullanıyorum ve IPS renklerini gördükten sonra asla VA panel monitör almam.
VA panel, ViewSonic Elite XG270QC ghosting ve va glow vardı iade ettim.
IPS panel, MSI Optix MAG274QRF kullandım bir sürü ölü piksel çıktı iade ettim.

O zaman 32 inç 2K önerebileceğiniz ikinci el, renk kalitesi yüksek monitör var mı? Canlı, kaliteli renklere önem veririm bende.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
O zaman 32 inç 2K önerebileceğiniz ikinci el, renk kalitesi yüksek monitör var mı? Canlı, kaliteli renklere önem veririm bende.
Renk arıyorsan LG ve DELL monitörlere bak derim efsane renkleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 8K bandına zorlayabiliyorsan sıfır dell alsana neden uğraşıyorsun?

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Renk arıyorsan LG ve DELL monitörlere bak derim efsane renkleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 8K bandına zorlayabiliyorsan sıfır dell alsana neden uğraşıyorsun?

Çok kararsızım işte. Almışken sağlam bir ürün alayım bir daha uğraşmayım diye çabalıyorum. En üst düzeyde 32 ve 240Hz'lik değeri ile G7 olarak buldum. Araştırırken de MSI denk geldi uygun fiyatlı. Olmadı mağazalara gidip bir gözle IPS vs VA test etsem daha iyi olacak.

Top Bottom