Neler Yeni

Yardım Odyysey g3 karanlık renkler sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yazi
Kanka gösterdiğin ayarları yaptım biraz daha iyi oldu çıplak gözlede aynı teldeki gibi belki seninki 27 inç olduğu için öyle olabilir yarın yetkili servis ilen görüşeceğim bu durumun normal olup olmadığını
Sen bence videoya çok takılma bı gir bı film izle bakalım güzel bı film bul al çayını kahveni hem filmini izle hemde arada incele çok göze batiyorsa internette konuyu bı araştır belki bununla ilgili ince ayarlar vardır yapılması gereken baktın bulamadın hicbisey ara sor yenisini verirler belki belli olmaz

ATG75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet gözel
Sen bence videoya çok takılma bı gir bı film izle bakalım güzel bı film bul al çayını kahveni hem filmini izle hemde arada incele çok göze batiyorsa internette konuyu bı araştır belki bununla ilgili ince ayarlar vardır yapılması gereken baktın bulamadın hicbisey ara sor yenisini verirler belki belli olmd
Ayarlara dair bir şey bulamadım dün hary
Sen bence videoya çok takılma bı gir bı film izle bakalım güzel bı film bul al çayını kahveni hem filmini izle hemde arada incele çok göze batiyorsa internette konuyu bı araştır belki bununla ilgili ince ayarlar vardır yapılması gereken baktın bulamadın hicbisey ara sor yenisini verirler belki belli olmaz
Ayarlara dair bir şey bulamadım dün harry poter izledim test etmek için gerçekten göze batıyor siyahlar fotoğraftaki gibi oluyor bu monitörü çok gömdüler o yüzden kaygılanıyorum neyseki garantisi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yazi
Ayarlara dair bir şey bulamadım dün hary

Ayarlara dair bir şey bulamadım dün harry poter izledim test etmek için gerçekten göze batıyor siyahlar fotoğraftaki gibi oluyor bu monitörü çok gömdüler o yüzden kaygılanıyorum neyseki garantisi var
Kanka valla bende almadan önce inan hiç araştırmadım bakmadım aldıktan sonra incelemelerine falan baktım bende ki de akıl ya 😅 sonra bı pişmanlık geldi içime ama kutudan açtım kurdum hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet güzel kullanıyorum pişman değilim

ATG75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet gözel
Kanka valla bende almadan önce inan hiç araştırmadım bakmadım aldıktan sonra incelemelerine falan baktım bende ki de akıl ya 😅 sonra bı pişmanlık geldi içime ama kutudan açtım kurdum hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet güzel kullanıyorum pişman değilim
fiyatı uygun kanka birde samsung güvenilir marka piyasada pahalı olunca tercihimiz burdan oluyor benim monitörde sıkıntı var büyük ihtimalle çünkü hiç bir yerde bunun adına bir yazı video yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimki 144hz 165hz lik modelle değişim yapayimmi bunun modeli daha yeni diye bunu tercih etmiştim 2023 model 500 tl fark isteyecekler ghosting azalır diye tahmin ediyorum renklerde seninki gibi olur ben futbol oyunu açıp ayarı en hızlıya çektiğimde sahanın çizgileri kamera haraket ederken kararıyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yazi
fiyatı uygun kanka birde samsung güvenilir marka piyasada pahalı olunca tercihimiz burdan oluyor benim monitörde sıkıntı var büyük ihtimalle çünkü hiç bir yerde bunun adına bir yazı video yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimki 144hz 165hz lik modelle değişim yapayimmi bunun modeli daha yeni diye bunu tercih etmiştim 2023 model 500 TL fark isteyecekler ghosting azalır diye tahmin ediyorum renklerde seninki gibi olur ben futbol oyunu açıp ayarı en hızlıya çektiğimde sahanın çizgileri kamera haraket ederken kararıyor
Eğer mağazadan alıyorsan veya yakın bir mağaza varsa gidip orda bir test edip tekrardan o şekilde karar verebilirsin daha sağlıklı olur 165 Hz olanida alabilirsin tamamen sana kalmış

ATG75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet gözel
Eğer mağazadan alıyorsan veya yakın bir mağaza varsa gidip orda bir test edip tekrardan o şekilde karar verebilirsin daha sağlıklı olur 165 Hz olanida alabilirsin tamamen sana kalmış
İyi geceler kanka bir şey sorabilir miyim monitör hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yazi
Daha bugün FIFA 23 attım herhangi sorun yoktu senin monitör sıkıntı büyük ihtimal değişim yapabilirsin

Top Bottom