onlarda ne sattıklarını bilmiyor ki. retail genelde sorun oluyor en güzeli her anakart değiştiğinde 30₺ bir oem atmak daha mantıklı, anakarta bağlı ömürlük lisansİnternetten Win 11 Home Key aldım OEM yazıyordu ama Retail göndermişler, hangisi daha iyidir satıcıya yazıp OEM istemek mantıklı mı?
Retail neden sorun oluyor peki, laptop için kullandım kodu bu aradaonlarda ne sattıklarını bilmiyor ki. retail genelde sorun oluyor en güzeli her anakart değiştiğinde 30₺ bir oem atmak daha mantıklı, anakarta bağlı ömürlük lisans
sadece uğraştırırRetail neden sorun oluyor peki, laptop için kullandım kodu bu arada
normalde müşteri hizmetleri ile uğraştırıyor olduysa sıkıntı yok ama format attıktan sonra windows gidiyor oem key de anakartta kalıyorHocam tam olarak niye uğraştıracağını anlamadım key'i girdim çalıştı kullanıyorum nasıl bi sıkıntı çıkarabilir
O sizin "kod" dediğiniz üzerinden virüsü yiyince görürsünüz hocamhocam ben surekli format atan biriyim ve internete windows kod yaziyorum cikani kullaniyorum daha hic para vermedim sorun da yasamadim
gece gece güldürmeO sizin "kod" dediğiniz üzerinden virüsü yiyince görürsünüz hocam
O sizin "kod" dediğiniz üzerinden virüsü yiyince görürsünüz hocam
harflerden virus iyimisO sizin "kod" dediğiniz üzerinden virüsü yiyince görürsünüz hocam