bir arkadas cmd ile windows etkinlestirme rehberi hazırlamısdı bulan atabilir hiç bir sorun çıkarmaz cmd den yaptığın sonsuza kadar kullanabilirsin.arkadaşlar herhangi bir sorun ciksir mi yada bilgisayarda arkada minik falan yapar mı. Yani kısaca herhangi bir sorun olur mu
Guvenli. Tek sıkıntısı tek anakartta kullanilmasi.arkadaşlar herhangi bir sorun ciksir mi yada bilgisayarda arkada minik falan yapar mı. Yani kısaca herhangi bir sorun olur mu
İsmini unuttum ama ben 10 ppli bir arkadaşdıbir arkadas cmd ile windows etkinlestirme rehberi hazırlamısdı bulan atabilir hiç bir sorun çıkarmaz cmd den yaptığın sonsuza kadar kullanabilirsin.
@keremcnsz24 ?İsmini unuttum ama ben 10 ppli bir arkadaşdı
@keremcnsz24İsmini unuttum ama ben 10 ppli bir arkadaşdı
Hayır yapmaz, alacaksan buradan öneririm.arkadaşlar herhangi bir sorun ciksir mi yada bilgisayarda arkada minik falan yapar mı. Yani kısaca herhangi bir sorun olur mu
donanimarsivi.com
Zaten Laptop alcamGuvenli. Tek sıkıntısı tek anakartta kullanilmasi.
webteknonun bunla alakalı bir videosu var sorun çıkarmamış ancak yetkili ile görüştüklerinde keylerin orj olmadğını falan söylemiş çok güvenmemek lazım ben de almıyorum o yüzdenarkadaşlar herhangi bir sorun ciksir mi yada bilgisayarda arkada minik falan yapar mı. Yani kısaca herhangi bir sorun olur mu