Neler Yeni

OEM Keyler yasal değil.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...

Arkadaşlar bilmeyenler bilsin diye açıyorum. Bu kanıtıdır. Bilenler linçlemezse sevinirim.
Vahvah hemen iade ediyorum yaaa bilmiyordum

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

Tera

80+
@Tera ne'oldu kardişim?
Ben senin kardeşim değilim, bu bir. Sen orijinal Windows kullanıyor musun, bu iki. Windows OEM keylerden bu kadar rahatsız olsaydı önlem almaz mıydı? Laptop alınca yanında bedava veriyorlar ama zar zor topladığın masaüstü sistemde gidip de 1300+ TL ve üstünü bi' tane keye mi vereceksin? CMD'den etkinleştirmeyi eleştirdiniz, KMSpico kullanımını eleştirdiniz, sıra bunda mı? Cidden sıkılmadınız mı, konu açmak için mi açıyorsunuz? Mesaj kasmak uğruna bizi de kasıyorsunuz. Sence 1300+ TL'ye orijinal key satan birisi sana yasal der miydi? Microsoft istese OEM keyleri iptal ettiremez miydi? Kurumsal firmaların sorunu bu, sıradan ev kullanıcılarının değil.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Ben senin kardeşim değilim, bu bir. Sen orijinal Windows kullanıyor musun, bu iki. Windows OEM keylerden bu kadar rahatsız olsaydı önlem almaz mıydı? Laptop alınca yanında bedava veriyorlar ama zar zor topladığın masaüstü sistemde gidip de 1300+ TL ve üstünü bi' tane keye mi vereceksin? CMD'den etkinleştirmeyi eleştirdiniz, KMSpico kullanımını eleştirdiniz, sıra bunda mı? Cidden sıkılmadınız mı, konu açmak için mi açıyorsunuz? Mesaj kasmak uğruna bizi de kasıyorsunuz. Sence 1300+ TL'ye orijinal key satan birisi sana yasal der miydi? Microsoft istese OEM keyleri iptal ettiremez miydi? Kurumsal firmaların sorunu bu, sıradan ev kullanıcıların değil.

O öyle yaptı diye sen de harama bat. Böyle ruhu yozlaşmış insanlardan bıktım. Görmezden gelirim iş biter.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

Tera

80+
O öyle yaptı diye sen de harama bat. Böyle ruhu yozlaşmış insanlardan bıktım. Görmezden gelirim iş biter.
OEM kullanmak haram mı oluyormuş, sanki günde 5 vakit namaz kılıyorsun da gelip benim müslümanlığımı sorguluyorsun. "Esfel-i sâfilin nedir?" diye sorsam yüzüme bakacaksın. Sen önce üslubuna dikkat et, gidip 1300 TL'ye orijinal Windows 10 al, sonra bu konuyu biraz daha araştırıp benimle tartış.

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Uygunsuz davranış
OEM kullanmak haram mı oluyormuş, sanki günde 5 vakit namaz kılıyorsun da gelip benim müslümanlığımı sorguluyorsun. "Esfel-i sâfilin nedir?" diye sorsam yüzüme bakacaksın. Sen önce üslubuna dikkat et, gidip 1300 TL'ye orijinal Windows 10 al, sonra bu konuyu biraz daha araştırıp benimle tartış.

İşte yeni bir hayvan türü... İnsanları bilmeden sorgulayan...

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Zaten orjinali 1000 küsür lira olmasından anlamalıydın. Ama ne yapalım tercih meselesi

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
OEM yasal olmasa da CMD var zaten, hiçbiri yasal değil. Hangisi mantıklı geliyorsa bir insana onu yapıyor.

Top Bottom