Neler Yeni

Offline oyunlarda eğlenmeyi beceremiyorum?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Şöyle, yaptığım her şeyi paylaşmak istiyorum. Saçma sapan çok iyi oynamaya, hızlı bitirmeye çalışıyorum. Mesela az önce aklıma geldi, Shadow Tactics: Blades of the Shogun oyununda (normal zorlukta oynuyordum) hiç sargı bezi kullanmamıştım ve sadece 1 kere alarmı çalıştırmıştım. Bak normaldi bence. Ama Stonehearth'da zırt pırt sıfırdan save açıyorum. Yok kötü başladım, yok o oldu bu oldu. Yeni save, düzgün özellikli karakter gelene kadar rolla. Sonra tekrar sıfırdan başla.
Offline oyunları oynayanlar nasıl zevk alıyor?

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Duman
Offline oyunlarda ne zaman yalnız hissetsem sıkılırım, kişiden kişiye farklılık gösterir bu tabi ama ben ancak yalnız hissetmezsem keyif alabiliyorum. RDR 2 yi denemeni şiddetle tavsiye ederim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Şöyle, yaptığım her şeyi paylaşmak istiyorum. Saçma sapan çok iyi oynamaya, hızlı bitirmeye çalışıyorum. Mesela az önce aklıma geldi, Shadow Tactics: Blades of the Shogun oyununda (normal zorlukta oynuyordum) hiç sargı bezi kullanmamıştım ve sadece 1 kere alarmı çalıştırmıştım. Bak normaldi bence. Ama Stonehearth'da zırt pırt sıfırdan save açıyorum. Yok kötü başladım, yok o oldu bu oldu. Yeni save, düzgün özellikli karakter gelene kadar rolla. Sonra tekrar sıfırdan başla.
Offline oyunları oynayanlar nasıl zevk alıyor?
o oynadığın oyun sıra tabanlı stratejiden zevk almıyorsan tabi sıkıcı gelir bende en son bir bölümü bitirmek için 40dk uğraştığımı hatırlıyorum ama artık girmeyi bıraktım
o tarz oyunlar yerine fps veya 3. bakış açılı hikayeli oyunlar denemeni öneririm

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o oynadığın oyun sıra tabanlı stratejiden zevk almıyorsan tabi sıkıcı gelir bende en son bir bölümü bitirmek için 40dk uğraştığımı hatırlıyorum ama artık girmeyi bıraktım
o tarz oyunlar yerine fps veya 3. bakış açılı hikayeli oyunlar denemeni öneririm
Oradaki uğraşımın bence normal ama Stonehearth'daki save olayının takıntı gibi olduğunu demek istemiştim.
Dolara geçmeden önce Steam'dan Titanfall almıştım. Onu oynayabilirim galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom