Kanka hesap değiştire ekleyebilirsin ordan direk hesaplar arası geçiş yapabilirsin oyunu indir indirdikten sonra girerken steami kapat derim birde ip konusunda endişelenme steam basic bi kullanıcıyla ip paylaşmaz sonuçtaŞimdi indirme süreci nasıl oluyor çevrimdışı moda alıp mı indirmem gerekiyor yoksa çevrimdışı moda almadan mı? sabaha indirmeye bırakıcam herhangi bir karşı tarafa erişim , ip vb. olaylar da olmaz değil mi?
nasıl yani hocam indirmeye başladıktan sonra hesaptan mı çıkayım?Kanka hesap değiştire ekleyebilirsin ordan direk hesaplar arası geçiş yapabilirsin oyunu indir indirdikten sonra girerken steami kapat derim birde ip konusunda endişelenme steam basic bi kullanıcıyla ip paylaşmaz sonuçta
Ayrıca dinine bütünsen eğer (bunuda çok düşünen oluyor nedense) haram yada günah değil çünkü şirket zaten parasını almış oluyor bu durumda sen sadece aracı sayesinde daha ucuza oynuyorsun oyunu oda sürümden kazanıyor
hayır indirmeyi bitir ondan sonra oyunu açtıktan sonra steami sağ alttan kapat ki diğer kullanıcılar senin oyununa bağlanamasın 1-2 defa başıma gelmişliği var senin yerine diğer bağlanan yönetiyor oyunu (ki bunuda kimse isteyerek yapmıyor steam otomatik önüne tuş olarak koyuyor onunasıl yani hocam indirmeye başladıktan sonra hesaptan mı çıkayım?
birde hocam bu cyberpunk dosyalarını kopyalayıp atınca direk sende kalıyormuş diye bir muhabbet var doğru mudur?hayır indirmeyi bitir ondan sonra oyunu açtıktan sonra steami sağ alttan kapat ki diğer kullanıcılar senin oyununa bağlanamasın 1-2 defa başıma gelmişliği var senin yerine diğer bağlanan yönetiyor oyunu (ki bunuda kimse isteyerek yapmıyor steam otomatik önüne tuş olarak koyuyor onu
oyun inik durabilir ancak hesap olmadan kullanamazsın o akıllılığı yapmayı denedim daha öncebirde hocam bu cyberpunk dosyalarını kopyalayıp atınca direk sende kalıyormuş diye bir muhabbet var doğru mudur?
hocam şimdi bir hesap buldum indiricem çevrimiçi modda indiricem değil mi hiç bilmiyorum kusura bakmayın.oyun inik durabilir ancak hesap olmadan kullanamazsın o akıllılığı yapmayı denedim daha öncedirek satın alma sayfasına yolluyor eğer oyun kütüphanende yoksa ve offline hesabı sildiysen hatta yaptım oyunu açıp oynadım iade ettim oynamayı deneyince satın almamı istedi
steam açıkken indireceksiniz zaten muhtemelen çoğu şeyi ellemenize izin vermiyordur satan kişi direk indirip oynayabilirsiniz bak mesela spiderman resimleri olanlar offline hesap hesaplar görünmezde bırakılmış direk oyun yüklüyse girip oynayabiliyorum (gerçi oyunları ben zaten bitirdim)hocam şimdi bir hesap buldum indiricem çevrimiçi modda indiricem değil mi hiç bilmiyorum kusura bakmayın.
hocam şimdi durum budur değil mi çevrimiçi modda iniyor oynarken çevrimdışı mod. Herhangi bir güvenlık sıkıntısı da olmaz?steam açıkken indireceksiniz zaten muhtemelen çoğu şeyi ellemenize izin vermiyordur satan kişi direk indirip oynayabilirsiniz bak mesela spiderman resimleri olanlar offline hesap hesaplar görünmezde bırakılmış direk oyun yüklüyse girip oynayabiliyorum (gerçi oyunları ben zaten bitirdim)
Alıntıyı görüntüle
Olmaz zaten kendi bi bilginizi vermiyorsunuz bu hesapları alırken bende 8-9 aydır duruyor bu şekilde hesaplarhocam şimdi durum budur değil mi çevrimiçi modda iniyor oynarken çevrimdışı mod. Herhangi bir güvenlık sıkıntısı da olmaz?
teşekkürler mma kralı .dçok sağolun gölgeler kralı .d