Neler Yeni

Ofis için laptop önerisi

sand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Altay
Bütçe
15000
İyi günler bütçem çok yok ofis için word, excel, web te takılma vb işler için laptop bakıyorum. Öneriniz varsa teşekkür ederim. Çok fazla fiyat olmamakla beraber :)

1905

80+ Silver

sand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Altay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazmayı unutmuşum ama beni uzun vadeli götürsün ve biraz ağır çalışabileceği zamanlar olsun isterim kusura bakmayın eklememişim. Ve tabikide olmazsa olmaz dışarıda kullanacağım için pil ömrü yüksek olanlardan önerirseniz müteşekkir olurum. Attıklarınıza bakıyorum efenim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freedos ne anlama gelmektedir hocam?

1905

80+ Silver
Hocam yazmayı unutmuşum ama beni uzun vadeli götürsün ve biraz ağır çalışabileceği zamanlar olsun isterim kusura bakmayın eklememişim. Ve tabikide olmazsa olmaz dışarıda kullanacağım için pil ömrü yüksek olanlardan önerirseniz müteşekkir olurum. Attıklarınıza bakıyorum efenim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freedos ne anlama gelmektedir hocam?
pil ömrü konusunda pek bilgim yok ama aralarında en iyisi r5 5500u olan ideapad olması lazım. freedos işletim sistemi yüklü gelmiyor demek. ufak bir video yardımı ile windows 11 yükleyebilirsiniz çekinceniz olmasın.

sand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Altay
pil ömrü konusunda pek bilgim yok ama aralarında en iyisi r5 5500u olan ideapad olması lazım. freedos işletim sistemi yüklü gelmiyor demek. ufak bir video yardımı ile windows 11 yükleyebilirsiniz çekinceniz olmasın.
anladım hocam normal format attığımız gibi teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
anladım hocam normal format attığımız gibi teşekkür ederim
aynen hocam. benim tavsiyem r5 5500u olur. pil konusunda öyle uçurum fark olacağını sanmıyorum hepsi benzer performansları verir batarya konusunda.

• Beğen
Reaksiyonlar: sand

sand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Altay
aynen hocam. benim tavsiyem r5 5500u olur. pil konusunda öyle uçurum fark olacağını sanmıyorum hepsi benzer performansları verir batarya konusunda.
bi tık daha üstüne çıkıp güzel bir şey alabilir miyim?

1905

80+ Silver

performans olarak bu daha iyidir. ancak pil konusunda düşük olabilir çünkü u serisi işlemciler pil tasarruflu oluyor. pil konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur benim o konuda pek bilgim yok. ama performans olarak bu daha iyi olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: sand

MoonWalk

80+ Bronze

Lenovo'ların ekranı TN panel olduğundan dışarıda veya içeride fark etmeksizin rahatsız edebilirler. Renk kalitesi, kontrast, görüş açısı önemli konular ancak daha da önemlisi parlaklık ve özellikle bu konuda tatminsizlik oluşabilir. HP'nin G9/G10 serisini de daha düşük bütçelerde tercih etmek daha iyi olur. Aspire 5 i5-12450H modeli de daha ucuza satılıyor ve güç olarak iyi olsa da pil ömrü konusunda geride kalacaktır.

Top Bottom