Neler Yeni

Ofis için masaüstü PC

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet bay
merhaba arkadaşlar ofis kullanmak için masaüstü pc kasası toplamak isterim. şuan ki pc en az 10 yıllık artık yetmemeye başladı. casper marka kasa RAM 4 gb. işlemci i5 4590 ve windows 11 yüklü. gerisini siz düşünün. :) hiç bir sorunu yok ama yavaş. SATA SSD durumu kurtarıyor. oyun oynamıyorum. RAM uzun ömürlü olması için en az 16 gb, 500 gb M2 SSD olsun isterim. kasa arkasında en az 6 tane usb A girişi olsun. bu konu olmazsa olmaz. 6 tane usb cihazı bağlıyorum, ön tarafta hoş durmuyor. bütçe maksimum 15 bin. uzun ömürlü olması için toplama sistem mi almalıyım yoksa markaların ofisler için ürettiği sistemlerden mi almalıyım?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Forget
6600xt+5 5600’lu bir sistem dizebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet bay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6600xt+5 5600’lu bir sistem dizebilirsin
oyun oynamadığımı belirttim ve bütçem 15 bin bunu da yazdım. ayrıca o dediğiniz kombinasyondaki sistemi bulamadım 15 bine. siz bulduysanız link atar mısınız?

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta bu daha uygunmuş hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet bay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer
Yani uygun bi hava soğutucu alabilirsin hocam tabii. Ama oyun falan da oynamayacagın için stok fan da yeterli olur bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani uygun bi hava soğutucu alabilirsin hocam tabii. Ama oyun falan da oynamayacagın için stok fan da yeterli olur bence.
Alacaksanız da thermalright assasins modellerini öneririm. 800-900 arasından başlıyor fiyatları.

Top Bottom