Neler Yeni

Yardım Ofis için Yazıcı Arıyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
En kral makine bile sıkıntı çıkarıyor geçen 100 bin liralık makine taktılar 1 haftada bozuldu. Sana attığım makinelerle 1 yıldır uğraşıyorum kağıt sıkışması tek tük oldu.
Daha uygunları var mı ? Bütçe 5000 7000 arasıymış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/hp-laserjet-m130a-lazer-yenilenmis-yazici-pm-HBC00002CJBS3 4 yıldır bunu kullanıyoruz bi sıkıntı çıkarmadı tarayıcı fotokopi vs var
Bunda ne sıklıkla toner değiştiriyorsunuz dostum.

saykopat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Onur Murat KOÇ
Lazerlerde toner var anladığım kadarıyla onu değiştiriyoruz. Mürekkeplerde mürekkep dolduruyoruz.

Hacı sürekli değişim yapılmasın. Uzun gitsin. Bu işi yapıyorsun sanırım.
Bu işi yapmıyorum da Bilgi işlem olduğum için yazıcılara da bakıyorum. Brother marka yazıcıya 6 ayda 2 defa gittim toner değişimine. 1 defa anakartı yandı yüksek akımdan onu da sigorda değiştirdi. İlk tavsiyem Brother, ikinci tavsiyem yanına linkini attığım HP bir de yazıcıya akım koruma prizi kullanın.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Daha uygunları var mı ? Bütçe 5000 7000 arasıymış.

Bunda ne sıklıkla toner değiştiriyorsunuz dostum.
genelde yılda 1 defa ama ayda maksimum 250 sayfa fatura vs. tarzı şeyler basıyoruz

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Karakolda günde 250 sayfadan fazla basılır dostum :)
bunun boyutu zaten öyle çok büyük değil yani toner kapasitesi falan düşüktür mutemelen, ben güvenilir olduğu için önermiştim ama yoğun kullanıma uygun olmayabilir

Fleewsefa

80+
Birden fazla bilgisayar bağlanabilecek.
Renkli çıktı
Tarayıcı
Fotokopi

Lazer , Tonerli , Mürekkep püskürtmeli arasında fark nedir ?
Hangisi daha iyi ?

Az yakan çok kaçan bir yazıcı arıyorum.

Bugün kesin almam lazım.

Şimdiden teşekkürler.

BÜTÇE 5000 7000 ARASI
lazer alınız hocam sürekli mürekkep değişim derdi olmayan uzun ömürlü cihazlardır.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu işi yapmıyorum da Bilgi işlem olduğum için yazıcılara da bakıyorum. Brother marka yazıcıya 6 ayda 2 defa gittim toner değişimine. 1 defa anakartı yandı yüksek akımdan onu da sigorda değiştirdi. İlk tavsiyem Brother, ikinci tavsiyem yanına linkini attığım HP bir de yazıcıya akım koruma prizi kullanın.
Canon nasıl son attığın.

lazer alınız hocam sürekli mürekkep değişim derdi olmayan uzun ömürlü cihazlardır.
Öneriler hep lazer geliyor zaten dostum muhtemelen dediğin gibi daha iyi.

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Epson EcoTank L4260 Wifi... Düşük tüketimli, mürekkep tanklı... (Baskı, Tarama, Kopya)
* Pakete dahil edilen mürekkep ile 14.000 sayfaya kadar siyah-beyaz ve 5200 sayfaya kadar renkli baskı alabilirsiniz. Yedek mürekkep şişesi seti 66 kartuşa eşit miktarda mürekkep sağlar... (4 renk tüp) Siyah hazne kapasitesi diğer renklerin 2 katıdır...

EcoTank L4260 | Tüketici | Inkjet yazıcılar | Yazıcılar | Ürünler | Epson  Türkiye

Son düzenleme:
Top Bottom