Metro 2033
80+ Bronze
- Bütçe
- 100
arkadaşlar merhaba Babama yılbaşı hediyesi olarak ofis klavyesi almayı düşünüyorum. 100tl kadar bir bütçem var klavye önerir misiniz??
bence a101 den ucuza klavye al aynı kalitede olurlar muhtemelenarkadaşlar merhaba Babama yılbaşı hediyesi olarak ofis klavyesi almayı düşünüyorum. 100tl kadar bir bütçem var klavye önerir misiniz??
çok fazla bir şey lazım değil babamın eski klavyesi yerine bir şey sadece boşluk tuşu kırık eskisinin idare edecek bir şey olsun iştedostum 100 liraya yemek yenmiyor 100 liraya önüne ne gelirse al hepsi aynıdır.
hocam havit ve sencrom arasında kaldım hangisini al dersinizO bütçeye anca bunlar alınır
logitech m120 f klavye iknici el
logitech m120 f klavye iknici el : Siyah ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.comBilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comCONCORD C53 Std Kablolu USB Q Klavye
Concord C53 Std Kablolu Usb Q Klavye ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com