Neler Yeni

Ofis koltuğu alınır mı?

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Ofis koltuğu tercih etmeyi düşünüyorum öneriyor musunuz ergonomik açısından oyuncu koltuklarından daha mı iyidir?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
Ofis koltuğu tercih etmeyi düşünüyorum öneriyor musunuz ergonomik açısından oyuncu koltuklarından daha mı iyidir?
Ofis koltuğunu renklendirin daha kötü hale getirip enayilere satiyorlar. Bütün ofis koltukları daha güzel gözüküyor ve daha rahat. One öyle savaşımı gidiyoruz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Nasıl bir koltuk aldığına bağlı. İlk başta plastik ayak ucuz bitane almıştım çok kilolu değilim kafa rahat değildiye ama tekeleri ufak bir takıldı geri kayarken ayaklar kırıldı çöp oldu. Şimdi metal ayak ofis koltuğu aldım 2 yıldır sorunsuz takılıyorum. Amortisörü düşmeye başlayabiliyor ilerleyen zamanda onuda değiştirebiliosun döşemecilerde.

Ben oyuncu koltuklarının gereksiz pahalı olduğunu düşündüğümden başlıklı geniş rahat bir ofis koltuğu tercih etmiştim, aldığım dönemde oyuncu koltuğunun 3 te 1 i fiyataydı.

şahin doğan

80+ Platinum
Nasıl bir şey aldığına da bağlı ama oyuncu koltukları hem sağlamlık hem de genel konfor açısından daha iyi şu an. Konforlu bir ofis koltuğu oyuncu koltuğundan çok daha pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom