- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,257
Gamepower Ogre kullananlar memnun mu?
Klavye kaç yıllık 2 3 yıldır kullanıp tuşları felan silinmeyen var mı acaba ?Gamepower Ogre kullananlar memnun mu?
Bende ona göre alacağım ya.Klavye kaç yıllık 2 3 yıldır kullanıp tuşları felan silinmeyen var mı acaba ?
Aktarsa artıkAbdullah Hocam incelemesinde bu klavyeyi daha çok kullanıp uzun süreli kullanım sonucunu aktaracağım demişti ama ne zaman yapar bilemiyorum
Gamepowerın tuşları silinme konusunda çekimserim o paraya everest orion düşünürdümBende ona göre alacağım ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aktarsa artık
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Mouse hazır GP iken GP klavye alayım diyorum bende. Ama tuşu silinen falan çoksa almam.Gamepowerın tuşları silinme konusunda çekimserim o paraya everest orion düşünürdüm
Alttan aydınlatmalı bir klavyede tuş silinmesi olmaz. Çünkü o harfler baskı değil. Ama sayı dizisi ya da alt/üst karakter sembolleri baskı. Onlarda silinme çok kullanılırsa bir süre sonra olabilir. Saber RGB modelini kullanıyorum, çok da memnunum.Klavye kaç yıllık 2 3 yıldır kullanıp tuşları felan silinmeyen var mı acaba ?
Emin misiniz ?Alttan aydınlatmalı bir klavyede tuş silinmesi olmaz. Çünkü o harfler baskı değil. Ama sayı dizisi ya da alt/üst karakter sembolleri baskı. Onlarda silinme çok kullanılırsa bir süre sonra olabilir. Saber RGB modelini kullanıyorum, çok da memnunum.
50milyon tıklama ömrü var diye 50milyonuncuyu tıkladığın an klavye direk bozulmayacakMouse hazır GP iken GP klavye alayım diyorum bende. Ama tuşu silinen falan çoksa almam.
50M tıklama ömrü var.
Dakiakda 100 kere tıklasam. 1 günde 144 bin kere tıklamış olurum. 50000000/144000 = 347 gün
Ne zaman bozulacak .dEmin misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
50milyon tıklama ömrü var diye 50milyonuncuyu tıkladığın an klavye direk bozulmayacak![]()
Kullanımına göre ve şansına düzgün davranırsan bir şey olmaz kronik sorunu yoksaNe zaman bozulacak .d
Evet hocam eminim. Çünkü sizin yaşadığınız şey harf silinmesi değil. Tuş üzerindeki boyanın aşınması. Hatta sizin durumunuzda boya kalmaması.Emin misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
50milyon tıklama ömrü var diye 50milyonuncuyu tıkladığın an klavye direk bozulmayacak![]()
1 Hafta en fazla 20 saat falan CSGO oynarım. 24 Saat ise Minecraft 12 saat Gta5 ve BF5. WoT blitz 48 saatKullanımına göre ve şansına düzgün davranırsan bir şey olmaz kronik sorunu yoksa