Neler Yeni

Öğrenci için 15K laptop önerisi

Ö.F.Ç.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Çaylan
Herkese iyi forumlar arkadaşlar kardeşim üniversiteye başladı laptop almak istiyoruz 15k bütçemiz var daha çok okul ve günlük kullanım için kullanıcak en az 4/5 sene götürcek laptop tavsiyesi yaparsanız sevinirim.

Bunlar nasıldır ?

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah
Herkese iyi forumlar arkadaşlar kardeşim üniversiteye başladı laptop almak istiyoruz 15k bütçemiz var daha çok okul ve günlük kullanım için kullanıcak en az 4/5 sene götürcek laptop tavsiyesi yaparsanız sevinirim.

Bunlar nasıldır ?
hocam ilk olarak hedefiniz ney oyunda oynicakiseniz masaüstü alın derim ama fazla oyun oynamam gündelik işler için diyorsanız laptop tavsiyesinde bulunacağım ama 15kya çok daha iyi masaüstü pcler var laptoplar masaüstü pclere göre katlarca pahalı ama özellikleri 15k için çok düşüktür dikkate alın

umut_507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut

Bunlar nasıldır ?
ilk olarak bilgisayarda neler yapıcaksın o önemli

Ö.F.Ç.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Çaylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ilk olarak hedefiniz ney oyunda oynicakiseniz masaüstü alın derim ama fazla oyun oynamam gündelik işler için diyorsanız laptop tavsiyesinde bulunacağım ama 15kya çok daha iyi masaüstü pcler var laptoplar masaüstü pclere göre katlarca pahalı ama özellikleri 15k için çok düşüktür dikkate alın
Hocam masaüstü oyuncu bilgisayarım var zaten , laptop alma nedeni okulda kullanabilmek için kardeşim daha çok okulda işletme bölümünde , günlük işlerinde falan kullanılacak.
ilk olarak bilgisayarda neler yapıcaksın o önemli
İşletme öğrencisi kullanıcak okul işleri günlük kullanım vb.

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah
Hocam masaüstü oyuncu bilgisayarım var zaten , laptop alma nedeni okulda kullanabilmek için kardeşim daha çok okulda işletme bölümünde , günlük işlerinde falan kullanılacak.

tamamdır ona göre araştıracağım 10dk içinde dönüş yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu laptop çok iyi aynı zamanda sadece gündelik işler için değil rahatlıkla oyun bile oynayabilirsiniz sistemde rtx3050 var rami düşük sadece ilerde yükseltirsiniz https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.84.8

umut_507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut

veya
yeterli olur sanırım

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah

umut_507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut

ayrıca
bunuda alabilirsiniz

Ö.F.Ç.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ömer Çaylan
hocam dönüş yaptım ztn dediğim gibi rami düşük sadece ilerde yükseltirsiniz sadece gündelik işler için değil oyun içinde rahatlıkla oynatır rtx3050 yongasına sahip bir laptop https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.84.8
Kusura bakmayın hocam anlık mobilden bakıyorum bildirim geç düşüyor , attığınız işlemci iyi midir hocam asus tuf kullanan arkadaşım vardı sorunlar yaşıyordu o yüzden pek sıcak bakmıyordum asus tuf serisine.
veya
yeterli olur
Asusun işlemcisi düşük gibi hocam lenovonun işlemcisi iyi midir önemli olan 15k ya kadar işlemcisi varsa grafik kartı yüksek bir şey almak istiyorum işlemciden vs kısarak bütçeyi düşürme taraftarı değilim pek.

umut_507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut
Kusura bakmayın hocam anlık mobilden bakıyorum bildirim geç düşüyor , attığınız işlemci iyi midir hocam asus tuf kullanan arkadaşım vardı sorunlar yaşıyordu o yüzden pek sıcak bakmıyordum asus tuf serisine.

Asusun işlemcisi düşük gibi hocam lenovonun işlemcisi iyi midir önemli olan 15k ya kadar işlemcisi varsa grafik kartı yüksek bir şey almak istiyorum işlemciden vs kısarak bütçeyi düşürme taraftarı değilim pek.
ozaman üstteki kardeşimizin attığına bakabilirsin

Top Bottom