aldisefa 80+ Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim Sefa 3 Ocak 2024 #1 öğrenci indirimiyle tablet alırken faturada yazan tel no kendi adıma mı olmalı?
silinenuye785438 80+ Titanium Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 25,654 En İyi Cevap 1 3 Ocak 2024 #2 aldisefa yazmış: öğrenci indirimiyle tablet alırken faturada yazan tel no kendi adıma mı olmalı? Devamı için tıklayın... Telefonu kargocu sizi arasın diye istiyorlar genelde. Fatıra bilgisi olarak gerektiğini sanmıyorum. Upvote 0 Downvote
aldisefa yazmış: öğrenci indirimiyle tablet alırken faturada yazan tel no kendi adıma mı olmalı? Devamı için tıklayın... Telefonu kargocu sizi arasın diye istiyorlar genelde. Fatıra bilgisi olarak gerektiğini sanmıyorum.
aldisefa 80+ Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim Sefa 3 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 55superx yazmış: Faturada telefon yazmaz ki, kargocu sizi arasın diye istiyorlar onu genelde. Devamı için tıklayın... Nasıl yazmaz hocam yazması gerekiyor ve yazıyor. Upvote 0 Downvote
55superx yazmış: Faturada telefon yazmaz ki, kargocu sizi arasın diye istiyorlar onu genelde. Devamı için tıklayın... Nasıl yazmaz hocam yazması gerekiyor ve yazıyor.
silinenuye785438 80+ Titanium Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 25,654 En İyi Cevap 1 3 Ocak 2024 #4 aldisefa yazmış: Nasıl yazmaz hocam yazması gerekiyor ve yazıyor. Devamı için tıklayın... Adres kısmı olan faturalarda adres bilgisi olarak yazar da fatura bilgisi olarak yazıldığını daha görmedim. Kendi numaran varsa istersen onu yaz yine de garanti olsun, ama öyle bir zorunluluk hiç duymadım. Upvote 0 Downvote
aldisefa yazmış: Nasıl yazmaz hocam yazması gerekiyor ve yazıyor. Devamı için tıklayın... Adres kısmı olan faturalarda adres bilgisi olarak yazar da fatura bilgisi olarak yazıldığını daha görmedim. Kendi numaran varsa istersen onu yaz yine de garanti olsun, ama öyle bir zorunluluk hiç duymadım.