Hangi vpn ile yaptınız bende olmuyor şuan hesap uygun değil diyorAbone oldum teşekkürler valla cursoru kaçırmıştım gemini güzel oldu
Hangi vpn ile yaptınız bende olmuyor şuan hesap uygun değil diyorAbone oldum teşekkürler valla cursoru kaçırmıştım gemini güzel oldu
Urgan atmış arkadaş onu kullandım farklı bir google hesabı ile giriş yap bende de ilk öyle dediHangi vpn ile yaptınız bende olmuyor şuan hesap uygun değil diyor
Ben de yapabildim hocam teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaspersky'de New York sunucusunu seçip google'a girip yeni mail oluşturdum.Hesap bilgilerinden de new yorktan bir konum seçtim.O maille almaya çalışınca kabul etti.
Yapamayanlar telden abd vpn ile şu adımları yapıp denesin %100 sonuç.Abone olamayanlar http://payments.google.com adresine gidip ayarların en alt kısmından ödeme profillerini silip denesinler kesin çözüm1 saattir bunun için uğraşıyorum
@Jon Snow rehbere bunu eklermisin yapamayan olmasın.
papara sanal kart ile yaptım benödeme yöntemi eklemek gerekiyor onu nasıl yaptınız ödeme yöntemini türkiyeden ekleyince bu hizmet artık kullanılmıyor dedi
benim hatam ödeme faturasını türkiye yapıyodum amerika olarak olursa çalışıyorödeme yöntemi eklemek gerekiyor onu nasıl yaptınız ödeme yöntemini türkiyeden ekleyince bu hizmet artık kullanılmıyor dedi
hangi vpn ve nasılBen de yapabildim hocam teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaspersky'de New York sunucusunu seçip google'a girip yeni mail oluşturdum.Hesap bilgilerinden de new yorktan bir konum seçtim.O maille almaya çalışınca kabul etti.