pc için fiyat limiti kaç hocam? monsterlar o kadar kötü değil bencekötü çünkü türkiyenin ürettiği ve montajladığı ürünler için geçerliymiş
zaten üniversiteye giden adam ne yapsın giriş seviyesi android çöp telefonukötü çünkü türkiyenin ürettiği ve montajladığı ürünler için geçerliymiş
pc lerin bilmiyom da telefonlar için yazdımpc için fiyat limiti kaç hocam? monsterlar o kadar kötü değil bence
vallaha iphone 14 pro alıcaktım hayaller suya düştüzaten üniversiteye giden adam ne yapsın giriş seviyesi android çöp telefonu
3 tane marka varmıs duyduguma göre monster her ne kadar kötü olsada aralarında en alınabilir o bilmiyorum fiyat limitinipc için fiyat limiti kaç hocam? monsterlar o kadar kötü değil bence
hocam 200 dolar altı telefonların vergisi 200 dolardan sabit alındığı için daha iyi modeller gelebilir benceİşe yarar bir durum olcağını düşünmüştüm ama bazı şeyleri hesap etmeden heycana kapılmışım, sadece bu ülkede üretilen yada montajı yapılan ürün kısıtlaması ve telefonda sadece "2000 TL ve altı" gibi bir saçmalığın olması üzdü. Benim bile 2 yıl önce aldığım Redmi 9T çok iş yapmayan bir telefon ve fiyatı 2000 TL üstü yani 2000 TL altına kim ne alıcak anlamıyorum.
Hocam hazır sistemler iyide monster laptoplar falan kötü yapc için fiyat limiti kaç hocam? monsterlar o kadar kötü değil bence
inanmışmıydın ben yarıldım görünce yine buna bile şaşırdım amapc lerin bilmiyom da telefonlar için yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
vallaha iphone 14 pro alıcaktım hayaller suya düştü