Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Hacı tamam da ne alakası var ki eğitimleÖğrenciden çok maymuna dönüyoz
Hacı tamam da ne alakası var ki eğitimleÖğrenciden çok maymuna dönüyoz
Müdür Yard.'ın öğrencilere küfür etmesi. Keşke okusaydın, arkadaşa daha rahat yardım ederdin.Özet geçecek var mı?
olum hoca dese ki ciddi bir şekilde kes ben kesmez miyim adam ban sövdü senin takıldığın noktaya bak harbi değişiksinizSaç neyse de top sakal ne kardeşim ? Hoca haksız da sen de haksizsin.
ya birader çık git konuşmatamam liseli reyiz kızma.
Eğitimle değil devlet kurumlarıyla ilgisi var. Hiçbir devlet kurumunda sakala izin verilmiyor.Hacı tamam da ne alakası var ki eğitimle
Git yönetmelik oku kaçıncı sinifsin sakal yasak bilmiyor musun ? Söylemesi mi lazım çocuk musun ?olum hoca dese ki ciddi bir şekilde kes ben kesmez miyim adam ban sövdü senin takıldığın noktaya bak harbi değişiksiniz
olum siz değişikmisiniz sakalı kesip küpeyi çıkarmak kolay iş adam bana sövüyor sizin kafanız mı çalışmıyo dayı hala sakalımda küpemdesinizBu arada yönetmeliğe göre küpe ve sakal yasak. Yani hakaret harici sen haksızsın.
YawHacı tamam da ne alakası var ki eğitimle
çok sinirlisin. sağlığına zararlıya birader çık git konuşma
Haha ne oydu kızdın mı çen?olum boş konuşacaksan kapat git
olum hoca dese ki ciddi bir şekilde kes ben kesmez miyim
kesmemişsinsene başında müdür sakalımı almamı söylemişti 1 kere oda sırada içeri girerken
birader kafan mı çalışmıyo senin takıldığnız noktaya bak adamın bana ve gene hocalara ettiği küfürlerdeyim benGit yönetmelik oku kaçıncı sinifsin sakal yasak bilmiyor musun ? Söylemesi mi lazım çocuk musun ?