Neler Yeni

Kopya çekerken yakalandım

1905

80+ Silver
iyi olmuş bir daha yapmazsın. üniversitede kopya çekersen bir daha memur olamıyorsun lise veya ortaokulda böyle oluyor mu bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan
iyi olmuş bir daha yapmazsın. üniversitede kopya çekersen bir daha memur olamıyorsun lise veya ortaokulda böyle oluyor mu bilmiyorum.
Neden kopya çektiğimi anlattım,evet haklı değilim ama hocalarda çok zorluyor biyoloji sınavım var 3 saat 2.ders ona çalışıyordum sağlık 5.ders diye sonra sağlığın 3.ders olduğunu öğrendik değiştirmişler son 10 dk da yazabildiğim kadar kopya yazdım.
Ayrıca direk gidip özür dilesem daha mantıklı en azından pişman olduğumu anlar bence.Kopya çektiğimi itiraf etsem bile gözetmenin ismimi vermediği için kopya yazamaz zaten.

Bynu sizin bilmeniz lâzım
Hocayı biz tanımıyoruz
Bizimiiler hep yakalanıyordu bir kere bile K girilmedi

1905

80+ Silver
Neden kopya çektiğimi anlattım,evet haklı değilim ama hocalarda çok zorluyor biyoloji sınavım var 3 saat 2.ders ona çalışıyordum sağlık 5.ders diye sonra sağlığın 3.ders olduğunu öğrendik değiştirmişler son 10 dk da yazabildiğim kadar kopya yazdım.
Ayrıca direk gidip özür dilesem daha mantıklı en azından pişman olduğumu anlar bence.Kopya çektiğimi itiraf etsem bile gözetmenin ismimi vermediği için kopya yazamaz zaten.
bu bir bahane olamaz sınav tarihleri bir gün önceden açıklanmıyor ona göre hazırlıklı olmak sizin sorumluluğunuzda. hocalar zorluyor diye bir bahane de olamaz herkes aynı sınava giriyor. özür dile en azından belki bu seferlik affedilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan
bu bir bahane olamaz sınav tarihleri bir gün önceden açıklanmıyor ona göre hazırlıklı olmak sizin sorumluluğunuzda. hocalar zorluyor diye bir bahane de olamaz herkes aynı sınava giriyor. özür dile en azından belki bu seferlik affedilirsin.
Başka sınıflara sınav sorularının cevapları verilidi bize verilmedi.Bu adil mi şimdi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efehan
şikayet et o zaman bu nasıl bahane kardeşim? sınav sorularını veren kişiyi direkt ihraç etsinler veriyorlarsa.
çalışma soruları zaten veriliyordu,dediğim gibi seçmeli ders önceki yıllarda sadece performans notu veriyorlarmış şimdi meb yazılı kağıt görmek istiyormuş o yüzden sınav yapılıyormuş çalışma soruları veriliyordu işte 15 çalışma sorusu veriyorlardı 10 tanesini soruyorlardı.Bizim hoca vermedi anlamsız bir şekilde.Normal anabir ders değil o yüzden gözetmen kopya yazmadı bence zaten mesela bir fizik sınavı olsa sonuç bambaşka olurdu.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Furkan Demirtaş
g.o umarım yapmazsın böyle bir şey bir daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR