Neler Yeni

Öğretmenim, iş için uzun ömürlü laptop

Ameyus

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Ahmet Yıldırım
Monster Huma serisi farklı bir dünya Ve monster kaliteli modelleride var bu konuda size katılmıyorum. Monster Markut serisi Piyasa görüp görebileceğiniz en güçlü Çizim bilgisayarıdır.
Monster serisi anakart konusunda Tulpar dışında kaliteli laptoplar değillerdir. Monster Abra serisi bilgisayarı olan çok fazla arkadaşım var hepsinin anakartı sıkıntılı.
Gençler öğretmenim canlı ders düzenliyorum hiç oyun oynamıyorum şimdiki bilgisayarım artık web'deki bazı ders simülasyonlarını açmamaya başladı kamera arada tekliyor aćmıyor cok eski bir laptop
Bana uzun ömürlü hiç sıkıntı çıkarmayacak bir laptop önerir misiniz hiç oyunlarla işim yok uzun ömürlü olsun yeter :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçem 20k - 30k arası
Ben marka model önermeyeceğim en az bulunması gereken özellikleri yazayım siz bunlara dikkat edin.
En az 16 GB ram
En az 500 GB ssd
Uzun şarj kapasitesi için ekran kartı bulunmamasına dikkat edin. Bunlar genelde gaming laptoplardır max 2 saat şarj ömrü vardır.
80 bin liralık laptop bile alsanız kamerası kalitesiz olacaktır. 720p 30 fps. Kameraya çok takılmayın.
Klavyesinin ışıklı olması gece veya düşük ışıkta çalışmanıza olanak sağlar.
Sakın ama sakın windows için 3000 TL gibi fiyatlar ödemeyin.
Virüs programı bilgisayarınızı dikkatli kullanırsanız gerek yoktur. Ama öğretmen olduğunuz için muhtemelen flash belleğinizi her yere takıyorsunuzdur. Bu yüzden daha dikkatli olmalısınız.
Ips ve mat bir ekran tercih ederseniz kaliteli bir görüntü alırsınız.

Top Bottom