Neler Yeni

Öğretmenim. Nasıl bir sistem kuracağım konusunda kararsız kaldım. Önerilerinize ihtiyacım var.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hay aksi unuttum, bütçeyi aşma şansı varmıki acaba :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam Abdullah abinin dediği parcalar ile birlikte bunları öneririm sessizlik odaklı
Ekran Kartı
Soğutucu
Kasa
Güç kaynağı
Olmamış.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sessizliğe bu kadar önem vermenize gerek yok bence işlemci fanı felan bende aman aman bir ses yapmıyor ama kasa fanları sesli gerçektende

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Süleyman YILDIZ
[KONU İLE ALAKASIZ, AMA...]

Hocam hep bir öğretmene sormak istemişimdir ama yüz yüze olduğumuzdan sormaya korkuyordum vs. Hocam biz bu matematikte yüzlerce formül öğreniyoruz ya hepsi de ileride işimize yarayacak mı? Bazen yanlış anlamayın ama beynimizde çok boş yer kaplayacak şeyler öğreniyoruz diye düşünüyorum. Birde mesela bilişim okuyan bir genç neden kimya görüp o dersten de geçmek zorundadır? Sonuçta ileride işine yaramayacak. Yada yanlış düşünüyorum bilemiyorum hocam artık çok korkuyorum bir dersten çıkıyorum o dersi anlamaya çalışır iken önceki derste anladıklarımı unutuyorum ilerde bir yere varamayacağım diye korkuyorum. Ayriyeten eğitim sistemimizi çok olmasa da kötü buluyorum, sistemimiz çok kötü dedikleri için kötü bulmuyorum, sanki biz öğrencileri çok zorluyorlar sabah kalkıyorum dokuz 'da ö.s dörde kadar ders görüyorum ve tekrarlarda yapınca bu süre epeyce bir uzuyor. Sizde öylesinizdir belki sizde her gün canlı ders verip yorgun düşüyorsunuzdur kim bilir biz hep kendi açımızdan bakıyoruz olaylara belki siz hafta sonu bile düşünüp çalışıyorsunuz ama ben bir öğretmeninde gerçek fikrini merak ediyorum. Sizce eğitim sistemimiz nasıl? Benim gibi düşünenler ne yapmalı? Birde ben okuyup okuyup anlayamıyorum öğretmenlerimde daha çok oku odaklan anlarsın diyorlar ama olmuyor birde sizin tavsiyenizi merak ediyorum :) Umarım çok saçmalamamışımdır...

KeremHoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem
Ekran kartında kafam karıştı. Abdullah msi z490 vs-i dedi. İnternette Asus olan şunu buldum.

Barış Yalçın ise Asus ROG veyahut MSI Gaming X dedi.

Hangisi?

sessizliğe bu kadar önem vermenize gerek yok bence işlemci fanı felan bende aman aman bir ses yapmıyor ama kasa fanları sesli gerçektende
Şu an ki PC o kadar kafamı şişirdi ki, sen düşün artık. Ama haklısın normalden çok az daha sessiz olması yeterli. Süper sessiz olması da mümkün değil zaten.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ekran kartında kafam karıştı. Abdullah msi z490 vs-i dedi. İnternette Asus olan şunu buldum.

Barış Yalçın ise Asus ROG veyahut MSI Gaming X dedi.

Hangisi?

Şu an ki PC o kadar kafamı şişirdi ki, sen düşün artık. Ama haklısın normalden çok az daha sessiz olması yeterli. Süper sessiz olması da mümkün değil zaten.
Bu anakart gayet yeterli. Ekran kartı konusunda ROG dedi.

Top Bottom