bahanen bi tık saçma gibi.Anlamını bilmediğin kelimelerin anlamına internetten bakıp boş bir kağıda yazabilirsin.Böylece sen de bilgilenirsin.Oğuz Atay'ın tutunamayanlar kitabını çok okumak istiyorum ama yaşım gereği bazı yerleri anlayamam diye korkuyorum sizce genede bu kitabı almalımıyım
Yok yani anlam olarak değil bir kısmına internetten ulaştım hikayeyi çok anlayamazsam diye korkuyorum ve gerçekten bahane arasam böyle bir konu açma gereği duymazdımbahanen bi tık saçma gibi.Anlamını bilmediğin kelimelerin anlamına internetten bakıp boş bir kağıda yazabilirsin.Böylece sen de bilgilenirsin.
15 yaşındayım14-15 yaşında isen oku. Ya da bir 90sy oku anlamazsan sonra okursun.
Yani okuyup görmeniz lazım.Anlamazsanız sonraki sene okursunuz.Yok yani anlam olarak değil bir kısmına internetten ulaştım hikayeyi çok anlayamazsam diye korkuyorum ve gerçekten bahane arasam böyle bir konu açma gereği duymazdım
Hocam bende okumadım ama ağır bir kitap. Düzenli bir şekilde kitap okuma alışkanlığı edinmiş 25 ile 40 yaşı arası insanlar bile okumakta zorlanıyor. Hatta daha sonra okurum diye kitabı yarıda bırakan birçok kişi var. Açıkcası senin yaşına uygun bir kitap değil.Oğuz Atay'ın tutunamayanlar kitabını çok okumak istiyorum ama yaşım gereği bazı yerleri anlayamam diye korkuyorum sizce genede bu kitabı almalımıyım
kusura bakma geç dönüş yaptım ben edebiyat hocamla konuştum bir 60 sayfasını oku anlamazsan 11. sınıfta okursun dedi yani ben şimdi 20 yaşımdamı felanmı okumalıyım bu kitabı yoksa 17 felanmıHocam bende okumadım ama ağır bir kitap. Düzenli bir şekilde kitap okuma alışkanlığı edinmiş 25 ile 40 yaşı arası insanlar bile okumakta zorlanıyor. Hatta daha sonra okurum diye kitabı yarıda bırakan birçok kişi var. Açıkcası senin yaşına uygun bir kitap değil.
Tercih senin hocam. Oku biraz sararsa devam edersin. Sarmazsa bırak ama zorlama. Çünkü ağır bir kitap. Çoğu kişi okumaya cesaret edemiyor. Okuyanda daha sonra okurum diye bırakıyor. 3 Kere başlayıp, kitabı bırakan var.kusura bakma geç dönüş yaptım ben edebiyat hocamla konuştum bir 60 sayfasını oku anlamazsan 11. sınıfta okursun dedi yani ben şimdi 20 yaşımdamı felanmı okumalıyım bu kitabı yoksa 17 felanmı