Neler Yeni

Oğuz Atay Okumak istiyorum

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Oğuz Atay'ın tutunamayanlar kitabını çok okumak istiyorum ama yaşım gereği bazı yerleri anlayamam diye korkuyorum sizce genede bu kitabı almalımıyım

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
14-15 yaşında isen oku. Ya da bir 90sy oku anlamazsan sonra okursun.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Oğuz Atay'ın tutunamayanlar kitabını çok okumak istiyorum ama yaşım gereği bazı yerleri anlayamam diye korkuyorum sizce genede bu kitabı almalımıyım
bahanen bi tık saçma gibi.Anlamını bilmediğin kelimelerin anlamına internetten bakıp boş bir kağıda yazabilirsin.Böylece sen de bilgilenirsin.

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bahanen bi tık saçma gibi.Anlamını bilmediğin kelimelerin anlamına internetten bakıp boş bir kağıda yazabilirsin.Böylece sen de bilgilenirsin.
Yok yani anlam olarak değil bir kısmına internetten ulaştım hikayeyi çok anlayamazsam diye korkuyorum ve gerçekten bahane arasam böyle bir konu açma gereği duymazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

14-15 yaşında isen oku. Ya da bir 90sy oku anlamazsan sonra okursun.
15 yaşındayım

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Yok yani anlam olarak değil bir kısmına internetten ulaştım hikayeyi çok anlayamazsam diye korkuyorum ve gerçekten bahane arasam böyle bir konu açma gereği duymazdım
Yani okuyup görmeniz lazım.Anlamazsanız sonraki sene okursunuz.

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
Hocam bende okumadım ama ağır bir kitap. Düzenli bir şekilde kitap okuma alışkanlığı edinmiş 25 ile 40 yaşı arası insanlar bile okumakta zorlanıyor. Hatta daha sonra okurum diye kitabı yarıda bırakan birçok kişi var. Açıkcası senin yaşına uygun bir kitap değil.

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende okumadım ama ağır bir kitap. Düzenli bir şekilde kitap okuma alışkanlığı edinmiş 25 ile 40 yaşı arası insanlar bile okumakta zorlanıyor. Hatta daha sonra okurum diye kitabı yarıda bırakan birçok kişi var. Açıkcası senin yaşına uygun bir kitap değil.
kusura bakma geç dönüş yaptım ben edebiyat hocamla konuştum bir 60 sayfasını oku anlamazsan 11. sınıfta okursun dedi yani ben şimdi 20 yaşımdamı felanmı okumalıyım bu kitabı yoksa 17 felanmı

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
kusura bakma geç dönüş yaptım ben edebiyat hocamla konuştum bir 60 sayfasını oku anlamazsan 11. sınıfta okursun dedi yani ben şimdi 20 yaşımdamı felanmı okumalıyım bu kitabı yoksa 17 felanmı
Tercih senin hocam. Oku biraz sararsa devam edersin. Sarmazsa bırak ama zorlama. Çünkü ağır bir kitap. Çoğu kişi okumaya cesaret edemiyor. Okuyanda daha sonra okurum diye bırakıyor. 3 Kere başlayıp, kitabı bırakan var.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
anlamını bilmediğin kelimelerin altını çizip kitabı ilk önce eğlenmek için değil öğrenmek için oku kağıda yazıp o kelimeleri öğren

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom