Neler Yeni

ohm değerine nerden bakabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Emre KURŞUN
Sorum biraz garip olabilir ama kulaklık alacağım, telefonun kaç ohm güç çıkışı olduğunu bilmiyorum öğrenme yolu var mıdır ya da bilginiz var mıdır, ( Samsung Galaxy j7 Prime)

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
merak ettim neden ohm değerini öğrenmek istiyorsunuz ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Sorum biraz garip olabilir ama kulaklık alacağım, telefonun kaç ohm güç çıkışı olduğunu bilmiyorum öğrenme yolu var mıdır ya da bilginiz var mıdır, ( Samsung Galaxy j7 Prime)
Ohm değeri güç çıkış değeri değildir, kulaklığın direnç değeridir. Telefon veya medya oynatıcıların ses çıkış gücü mW cinsinden söylenir.

Telefonlardaki onboard dac’lar genelde 32 ohm ve aşağısındaki kulaklıkları beslemeye yetecek kadar güç verirler. Sony ve LG gibi markalarda istisnalar olabilir ama sizin telefon Samsung’muş. Eğer kulaklık için soruyorsanız almayı düşündüğünüz modelin linkini atın ohm ve db değerlerine bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Emre KURŞUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ohm değeri güç çıkış değeri değildir, kulaklığın direnç değeridir. Telefon veya medya oynatıcıların ses çıkış gücü mW cinsinden söylenir.

Telefonlardaki onboard dac’lar genelde 32 ohm ve aşağısındaki kulaklıkları beslemeye yetecek kadar güç verirler. Sony ve LG gibi markalarda istisnalar olabilir ama sizin telefon Samsung’muş. Eğer kulaklık için soruyorsanız almayı düşündüğünüz modelin linkini atın ohm ve db değerlerine bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

merak ettim neden ohm değerini öğrenmek istiyorsunuz ?
kulaklık için

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklık için
18 ohm direnç ve 118 dB hassasiyet değerine sahip. Kağıt üzerindeki değerlere göre bilgisayar ve telefon gibi cihazların kulaklık çıkışıyla çok rahat beslenmesi lazım.

Top Bottom