Neler Yeni

Öneri Oksid Bilişim servisi rx7900xt kart göndericek!

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,418
İsim
Hacı
VAAAY, hayırlı olsun.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner

whisper snow

80+ Silver
Hocam 7900 XT ile R5 5500 fena darbogaz yapar. Bence satip sifir 6700 xt veya ikinci el temiz bir RX 6800 veya 3070 Ti bakin derim ben Eger 2. el sorun olmazsa.

Son düzenleme:

koyunculu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bayram
Oksid bilişim i kafeci arkadasim önermişti ,onlar ordan toptan ürün aliyolar , bana monitör klavye kulaklık siparişi verdik , az bı fark pahalı ama garanti konusunda çok saglamlar , klavye bile arıza yapsa sıfır urun gonderiyolar

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Hocam 7900 XT ile R5 5500 fena darbogaz yapar. Bence satip sifir 6700 xt veya ikinci el temiz bir RX 6800 veya 3070 Ti bakin derim ben Eger 2. el sorun olmazsa.
Işlemcim ryzen 5 5600 aslında. Ama çok fazla kaynak olmadığı icin bende tam emin olamıyorum, rtx4080 gücünde.
Hertürlü darboğaz olur. ben haftada bi oyun oynayan biriyim bu kart bana fazla lüks ya ryzen 7 5800x3d alicam yada satıp rtx3080 veya rx6800xt rx6900xt alicam

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Adamların iyi niyetini suistimal etmeyin, işini düzgün yapan bir firmaya benziyor, sonra firma için sıkıntı olur, bir daha böyle güzel hizmet de alamayız ki neredeyse düzgün servis kalmadı. Bende 80 adet E.kartı var Amazon faturalı euro ile alınma, bunların 20 tanesi 3080Ti, 1500+ euro ya alındı şimdi sağlam ürünü bozuk diye göndersem şak diye kabul ederler ama hak değil diye yapmıyorum, size de tavsiyem yapmayın böyle ard niyetli işler, gerçekten bir sorununuz varsa gönderin.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Adamların iyi niyetini suistimal etmeyin, işini düzgün yapan bir firmaya benziyor, sonra firma için sıkıntı olur, bir daha böyle güzel hizmet de alamayız ki neredeyse düzgün servis kalmadı. Bende 80 adet E.kartı var Amazon faturalı euro ile alınma, bunların 20 tanesi 3080Ti, 1500+ euro ya alındı şimdi sağlam ürünü bozuk diye göndersem şak diye kabul ederler ama hak değil diye yapmıyorum, size de tavsiyem yapmayın böyle ard niyetli işler, gerçekten bir sorununuz varsa gönderin.
Haklısın benim ana amacım bakım yaptırmak içindi ve sağ fan tıkırtı yapıyordu gönderdim sonra gow da oynarken ufak karıncalanmalar olduğu aklıma gelince internetten bulduğum iki fotoğrafı attım örnek olarak servis raporuda karıncalanma olduğu tespit edildi değişim yapılıyor diye temsilci aradı.
Değişimi zaten karıncalanma olduğu için yapıldı örnek fotoğraf bendede vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aorux Xtreme ile takas edelim knk 3080 :d
Üstüne ne kadar verecen :D daha elime bile gelmedi bak

Ekler

• Screenshot_20230209-021628_Gallery.jpg
    Screenshot_20230209-021628_Gallery.jpg
    342 KB · Hit: 51

SadeceSeyf

80+ Gold
Haklısın benim ana amacım bakım yaptırmak içindi ve sağ fan tıkırtı yapıyordu gönderdim sonra gow da oynarken ufak karıncalanmalar olduğu aklıma gelince internetten bulduğum iki fotoğrafı attım örnek olarak servis raporuda karıncalanma olduğu tespit edildi değişim yapılıyor diye temsilci aradı.

Üstüne ne kadar verecen :D daha elime bile gelmedi bak
Hocam bizim ki LCD ekranlı falan özelden ne istersin yaz bakalım :D

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hayırlı olsun hocam kart gelince forums değerleri atar mısınız problem var mı diye bakarız

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Hayırlı olsun hocam kart gelince forums değerleri atar mısınız problem var mı diye bakarız
Hocam ben bu kartı kullanmaya kiyamam ya hani derler ya pahalı bi yere gidersin bunu yicek ağız bizde yok diye, hah tam o benim bunu kullanicak parmak yok bende :D
Bunu kasama takarsam haftada bi gün iznim var ondada youtube girersem moralim cidden bozulur, izin günümde sevgilime baktığımda gözlerinde kartı ararım 🤣

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Senin adına çok güzel haber, sorununu çok güzel çözmüşler işte böyle hak hukuk gözeten firmalara Allah uzun ömür versin. Bizde eşşeğin - fırsatçıların - aklına karpuz çekirdeğinin düşürmeyelim.
Soruna gelirsem, ben olsam hazır sıfır kapalı kutu iken satmaya çalışırdım tabi şuan e.kartlarına talebin düşük old. zamandayız hızlı satılamayabilir.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Bu arada bilginiz olsun diye söylüyorum. Ben bu kartı ikinci el aldim 1 yıl garantisi varmış, faturada fiyatı 23000tl görünüyordu bu yüzdendir bu kadar pahalı bi kart gönderiyorlar muhtemelen.

Senin adına çok güzel haber, sorununu çok güzel çözmüşler işte böyle hak hukuk gözeten firmalara Allah uzun ömür versin. Bizde eşşeğin - fırsatçıların - aklına karpuz çekirdeğinin düşürmeyelim.
Soruna gelirsem, ben olsam hazır sıfır kapalı kutu iken satmaya çalışırdım tabi şuan e.kartlarına talebin düşük old. zamandayız hızlı satılamayabilir.
Gerçekten aradığım her defasında minnetimi dile getirdim, ticaret ahlakının gerçektende var olduğunu gösteren bi firma. Bugün aradığımda size rx6900xt değil rx7900 z trio gelicek beyefendi dediğinde çocuk gibi sevindim ve bu sevincimi servis temsilcisi Alper bey de ortak oldu. Şu yaşadığımız kötü zamanlarda mutlu bırakıyorlar tebrik ediyorum cidden oksid bilişimi.

whisper snow

80+ Silver
Işlemcim ryzen 5 5600 aslında. Ama çok fazla kaynak olmadığı icin bende tam emin olamıyorum, rtx4080 gücünde.
Hertürlü darboğaz olur. ben haftada bi oyun oynayan biriyim bu kart bana fazla lüks ya ryzen 7 5800x3d alicam yada satıp rtx3080 veya rx6800xt rx6900xt alicam
Hocam o zaman alabiliyorsaniz alin derim 5800X3Dyi. Veya 7900 XTyi satip temiz bir 3080 veya 6800 xt alabilirsiniz.

Top Bottom