aikeytia 80+ Bronze Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 598 Dahası Reaksiyon skoru 229 İsim anonim 9 Şubat 2023 #1 Dostlar programlama dilleri öğrenmek istiyorum ancak İngilizcesi çok zor ve uğraştırıcıymış ingilizce öğrenmem ne kadar sürer ve teknikleri neler?
Dostlar programlama dilleri öğrenmek istiyorum ancak İngilizcesi çok zor ve uğraştırıcıymış ingilizce öğrenmem ne kadar sürer ve teknikleri neler?
milenix 80+ Gold Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 6,196 9 Şubat 2023 #2 aikeytia yazmış: Dostlar programlama dilleri öğrenmek istiyorum ancak İngilizcesi çok zor ve uğraştırıcıymış ingilizce öğrenmem ne kadar sürer ve teknikleri neler? Devamı için tıklayın... orta seviye ingilizce yeter
aikeytia yazmış: Dostlar programlama dilleri öğrenmek istiyorum ancak İngilizcesi çok zor ve uğraştırıcıymış ingilizce öğrenmem ne kadar sürer ve teknikleri neler? Devamı için tıklayın... orta seviye ingilizce yeter
Zeth 80+ Bronze Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 570 9 Şubat 2023 #3 Herkesin aklından geçirdiği ama yazmayacağı şeyi söyleyeyim ben önce Türkçe Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Şubat 2023 Son düzenleme: 9 Şubat 2023
Herkesin aklından geçirdiği ama yazmayacağı şeyi söyleyeyim ben önce Türkçe Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Şubat 2023
aikeytia 80+ Bronze Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 598 Dahası Reaksiyon skoru 229 İsim anonim 9 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Zeth yazmış: Herkesin aklından geçirdiği ama yazmayacağı şeyi söyleyeyim ben önce Türkçe Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Şubat 2023 Devamı için tıklayın... Telefondaki klavyeye alışamadığım için öyle oldu.
Zeth yazmış: Herkesin aklından geçirdiği ama yazmayacağı şeyi söyleyeyim ben önce Türkçe Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Şubat 2023 Devamı için tıklayın... Telefondaki klavyeye alışamadığım için öyle oldu.