Neler Yeni

Okul bando takımı nasıl kurarım ve okulum kurmama izin verir mi?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Arkadaşlar bu konuda bilgiliyim ve trompet, trampet vb. çalmayı majör hareketlerini biliyorum. 9. sınıfım 10. sınıf başında idareye sorsam okul bando takımı kulübü kurmama izin verirler mi? Bu işler nasıl oluyor? Okulda doğru düzgün kulüp mulüp yok dünyanın en asosyal okulu olabiliriz ama ben inanıyorum kurarsak adam toplarız olmadı yanımızda bir sürü okul var oralardan da alırız öğrenci ama nasıl kuracağım? Böyle bir şey buldum ama 257 sayfa okuyabilecek kadar sabırlı değilim https://www.meb.gov.tr/earged/earged/Ortaogretim_kulup_faaliyetleri.pdf

BeKo'O

80+ Silver
Hocam bunun için gerekli ekipmanları ve erzakları sağlamanız lazım ama okulun gerçekten hiç yardımcı olacağını düşünmüyorum bu konuda, hele devlet okulu ise siz unutun bence onu, eğer ki istiyorsanız siz yine de sorun idareye müdürle konuşun ama çoğu devlet okulunda olması gereken temel kulüpler bile yokken böyle bir kulübe izin verileceğini açıkçası zannetmiyorum. Yurtdışı Avrupa-Amerika ülkeleri gibi değiliz bu tarz konularda maalesef...

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunun için gerekli ekipmanları ve erzakları sağlamanız lazım ama okulun gerçekten hiç yardımcı olacağını düşünmüyorum bu konuda, hele devlet okulu ise siz unutun bence onu, eğer ki istiyorsanız siz yine de sorun idareye müdürle konuşun ama çoğu devlet okulunda olması gereken temel kulüpler bile yokken böyle bir kulübe izin verileceğini açıkçası zannetmiyorum. Yurtdışı Avrupa-Amerika ülkeleri gibi değiliz bu tarz konularda maalesef...
herkes kendi parasını verecek şekilde düşündüm ben idareye demem yeterli mi para haricinde

Top Bottom