Neler Yeni

Okul devamsızlığı hakkında

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Arkadaşlar ben önceki hafta 4 gün okula gidemedim pzt salı çarş perş ancak raporum vardı ve cuma günü gittiğimde raporu vermeyi unuttuğum için dün raporu verdim ancak devamsızlığımın başlangıcından 8 gün geçmiş oluyordu. bu yüzden raporun geçersiz sayılma gibi bir durumu varmı ? dikkat ederseniz bu dilekçe değil direk doktor imzalı rapor. şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler edit: bu arada lise 1 im

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar ben önceki hafta 4 gün okula gidemedim pzt salı çarş perş ancak raporum vardı ve cuma günü gittiğimde raporu vermeyi unuttuğum için dün raporu verdim ancak devamsızlığımın başlangıcından 8 gün geçmiş oluyordu. bu yüzden raporun geçersiz sayılma gibi bir durumu varmı ? dikkat ederseniz bu dilekçe değil direk doktor imzalı rapor. şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler
19 gün sa

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert buyukkaya
Arkadaşlar ben önceki hafta 4 gün okula gidemedim pzt salı çarş perş ancak raporum vardı ve cuma günü gittiğimde raporu vermeyi unuttuğum için dün raporu verdim ancak devamsızlığımın başlangıcından 8 gün geçmiş oluyordu. bu yüzden raporun geçersiz sayılma gibi bir durumu varmı ? dikkat ederseniz bu dilekçe değil direk doktor imzalı rapor. şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler edit: bu arada lise 1 im
bildiğim kadarıyla 10 gün içinde vermen gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
Hayır bende ihtar yedim ama sonradan rapor işlendi ve devamsızlığım düştü para koparmak için 40 takla atabilirler dikkat et

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla 10 gün içinde vermen gerekiyor.
dilekçede 1 hafta sınır olduğunu biliyorum ancak raporda sınır nedir veya varmıdır bilmiyom valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır bende ihtar yedim ama sonradan rapor işlendi ve devamsızlığım düştü para koparmak için 40 takla atabilirler dikkat et
o konuda sıkıntı yokta sanırım dediğine göre raporun bir sınırı yok öyle anladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
dilekçede 1 hafta sınır olduğunu biliyorum ancak raporda sınır nedir veya varmıdır bilmiyom valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

o konuda sıkıntı yokta sanırım dediğine göre raporun bir sınırı yok öyle anladım
Hiçbir sorun olmaz işlemek zorunda e okul aktif olduğu sürece işlemek zorunda para koparmak için bahane ararsa yüz verme bazı müdür yardımcıları yapıyor çünkü

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir sorun olmaz işlemek zorunda e okul aktif olduğu sürece işlemek zorunda para koparmak için bahane ararsa yüz verme bazı müdür yardımcıları yapıyor çünkü
eyvallah adamsın reis

Top Bottom