Bütçen nedir bilmiyorum ama çok gördüğüm için Canon g2410 (2411'de olabilir tam hatırlamıyorum) önerebilirim. Okuduğum okulda da kullanılıyordu, şu an çalıştığım okulda müdür bile kullanıyor. Mürekkebi bitince dolumu da kolay.Merhabalar evde bilgisayarı bağlayıp okul için çıktı alma gibi işlemleri gerçekleştirmek için yazıcı almayı düşünüyoruz basit kullanımlı bir yazıcı önerirseniz çok makbule geçersiniz.
bu ürün çok karşıma çıkıyor sizce iş görür müBütçen nedir bilmiyorum ama çok gördüğüm için Canon g2410 (2411'de olabilir tam hatırlamıyorum) önerebilirim. Okuduğum okulda da kullanılıyordu, şu an çalıştığım okulda müdür bile kullanıyor. Mürekkebi bitince dolumu da kolay.
Yazıcıdan pek anlamam hocam ama bunu kullananı görmedim. Hp kullananda var ama bazı arızaları zahmetli oluyor (yaşadıklarım için söylüyorum).bu ürün çok karşıma çıkıyor sizce iş görür mü
Canon Dolan Kartuşlu E414 Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Canon Dolan Kartuşlu E414 Yazıcı Tarayıcı Fotokopi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Anladım eyvallah çok sağol.Yazıcıdan pek anlamam hocam ama bunu kullananı görmedim. Hp kullananda var ama bazı arızaları zahmetli oluyor (yaşadıklarım için söylüyorum).