Neler Yeni

okul ilk cezadan örgün eğitim dışına çıkılırmı

Shaco

80+ Bronze
Adli sicilin temizse ve adli bir olaya karıştırysan basit bir suçtan dolayı erteleme verilir 5 yıl içinde işlemediğin sürece o şekilde kalır Poem ve askeri okul dışında okulunu etkilemez.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır kanka o kadar mümkün değil ama ne yaptığında çok önemli
o arkadaşla bi problemim yok ırkçılık ve hakaret diye şikayet etmiş hakaret var ama ırkçılık yok oda boş değil tehtid falan etti

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
okul geçmişim temiz bi olaydan yargılanıyorum örgün eğitim dışına çıkabiliceğim konusunda baya bi korkuttular beni yetkililer geçmişim temiz ilk cezadan mümkünmüdür böyle bir şey
Yaptığın şeye de bağlı. Çok ciddi sayılabilecek bir olay değil ise sorun olmaz diye düşünüyorum.

TİTAN.

80+ Platinum
o arkadaşla bi problemim yok ırkçılık ve hakaret diye şikayet etmiş hakaret var ama ırkçılık yok oda boş değil tehtid falan etti
Savunma yapıp dilekçe sunarsınız yaşınız büyük mü kaçıncı sınıf ona göre aileler araya girebilir belki

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Savunma yapıp dilekçe sunarsınız yaşınız büyük mü kaçıncı sınıf ona göre aileler araya girebilir belki
ifade verdim o arkadaşla bi problemimiz yok babası yüzünden şikayet edik 11. sınıfız olay büyük bile değil 5 dk lık bi tartışma sadece küfür falan var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom