Okul itiraf sayfasını açmalımı yoksa risk almamalımı?

heylo

80+
Reaksiyon skoru
37
benim hayal dünyamdaki bir karakter var bu karakter gerçek dünyada değil ve yasadığı dünya baska bir dünya bu karakter liseye gidiyor ve itiraf sayfası açiyor dava ediliyor okulundan atılıyor ve çok büyük bir bilim adamı olup zamanı geri aliyor itiraf sayfası açmadanki 45 dk önceye gidiyor ve ne yapacanı bilmiyor ona bu konuda ne önerirsiniz tor VDS,VPN vb. ile mi yapmalı yoksa hiç risk almamalımı?

Bilgileri yanlış söylesen sorun yok

benim hayal dünyamdaki bir karakter var bu karakter gerçek dünyada değil ve yasadığı dünya baska bir dünya bu karakter liseye gidiyor ve itiraf sayfası açiyor dava ediliyor okulundan atılıyor ve çok büyük bir bilim adamı olup zamanı geri aliyor itiraf sayfası açmadanki 45 dk önceye gidiyor ve ne yapacanı bilmiyor ona bu konuda ne önerirsiniz tor VDS,VPN vb. ile mi yapmalı yoksa hiç risk almamalımı?
açma

yürüyen wattpad

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
yürüyen wattpad
çek elini omzumdan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açsam tek benim haberim olurdu emin ol.

Bilgileri yanlış söylesen sorun yok
katılmiyorum

Risk alınacak bi şey yok hiçbişey olmazda gereksiz bence uğraşma
dava edilirsen ve bulunursan hem tasak gectigin insanlar gondikler hemde ceza alma riski var.

Uygunsuz Dil
zeka geriliği varmı veya çocukken kafana ağır bir darbe falan aldınmı?
La harbi ne alaka adamlar sırlarını söyleyecek şu kızdan hoşlanıyorum şundan hoşlanmıyorum millet hakkında hocalar hakkında yorum yapacak sende itirafları paylaşcan bu tasak geçmemi asıl senmi aldın darbeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri