Neler Yeni

Okul Maili Cinsel İçerikli Mailler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Dostlar okul mailime sürekli cinsel içerikli mailler atılıyor ve eminim ki hiçbir cinsel içerikli siteye de girmedim bunlardan nasıl kurtulabilirim ?
okulmaili1.PNG
okulmaili2.PNG
okulmaili3.PNG
okulmaili4.PNG

Sıkıntı şu ki Your Password: Dediği kısımda cidden okul mailimin şifresi yazıyor okulumun bu tarz mailleri görmesini istemiyorum açıkçası

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
engel atarak spam olarak işaretle

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Dostlar okul mailime sürekli cinsel içerikli mailler atılıyor ve eminim ki hiçbir cinsel içerikli siteye de girmedim bunlardan nasıl kurtulabilirim ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sıkıntı şu ki Your Password: Dediği kısımda cidden okul mailimin şifresi yazıyor okulumun bu tarz mailleri görmesini istemiyorum açıkçası
dostum zaten okulunun bunlara erişim izni var diye biliyorum spam atarsan büyük ihtimal gider ama şifreni değiştir girdiğin cihazları da tamamen temiz kurulumla formatlamanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum zaten okulunun bunlara erişim izni var diye biliyorum spam atarsan büyük ihtimal gider ama şifreni değiştir girdiğin cihazları da tamamen temiz kurulumla formatlamanı tavsiye ederim
Okul mailiyle girdiğim cihazları formatlamam cidden uzun süre alır ki okuldaki bilgisayarlardan da giriş yaptığımı hesaba katarsak imkansız gibi çok büyük ihtimalle okuldaki bir bilgisayardan oturumu kapamayı unutttuğumdan oldu bazı fazla akıllı kişiler oralara buralara yaymış olabilir mail adresimi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şifreni değiştirip gelen mail sahiplerini engellersen bir sorun kalacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gönderilenler klasöründe de yine benim göndermediğim cinsel içerikli çok sayıda konuşma var hepsini sildim Pcye de tam tarama yapıyorum şimdi pek zannetmiyorum virüs olduğunu çünkü kendi bilgisayarımda okul mailine neredeyse hiç girmedim ama yine de bir bakmakta fayda var

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Okul mailiyle girdiğim cihazları formatlamam cidden uzun süre alır ki okuldaki bilgisayarlardan da giriş yaptığımı hesaba katarsak imkansız gibi çok büyük ihtimalle okuldaki bir bilgisayardan oturumu kapamayı unutttuğumdan oldu bazı fazla akıllı kişiler oralara buralara yaymış olabilir mail adresimi
Herkese açık bilgisayarlarda asla kişisel işlerini yapma dostum

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Derslerde mecburen kendi hesabımızdan girdiğimiz oluyor herhalde o zaman açık unuttum
Mesela o bilgisayara birisi keylogger virüsü yüklese ki çok basit bir şey yani işlem yapan herkesin hesabının bilgilerini öğrenir zaten

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
dostum okuldaki bilgisayarların bu yüzden kullanılmasını tavsiye etmiyorum neyse olan olmuş okuldan yeni mail istemelisin bence çalındığı gerekçesiyle 2. defa alabiliyorsun diye biliyorum

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
400 dolar istiyor yoksa diyor bütün izlediğin videoları bilgisayarındaki yetişkin içerikli videoları fotoğrafları arkadaşlarına atarım vs. vs. Engelle geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
400 dolar istiyor yoksa diyor bütün izlediğin videoları bilgisayarındaki yetişkin içerikli videoları fotoğrafları arkadaşlarına atarım vs. vs. Engelle geç.
Öyle yaptım hocam zaten altta da liste vermiş kendisi polisi arama beni bulmaya çalışma diye art arda dün de aynısının Steam hesaplı versiyonunu yaşadım art arda gelince tedirgin oldum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,551
Üyeler
161,304
Son üye
Secozy
Top Bottom