Neler Yeni

OKUL NAKİL SORUNUM VAR TAM OLARAK ANLIYAMADIM YARDIM EDERMİSİNİZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Özgören
merhabalar imamhatip lisesinde okuyorum ve ailem okula gittiğinde oğlunuz bu dönem okuldan gitmezse 11 ve 12 yi burda okucak gibi bir cümle kurmuşlar(10.sınıfım)ve bende imamhatipde kalmak istemediğimden okulu değiştirmek istedim ve e devletten nakil vermeye gittim nakil istediğim okulu seçerken şöyle bir sorun çıktı karşıma;

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ 37.MADDESİNE (2-b) GÖRE NAKİL BAŞVURUSU YAPILAMAZ bende telaşlandım tabi araştırdım internetten ama tam bir şey anlıyamadım yani burada ki sorunum ben 11 12 yi cidden kalırsam imamhatipdemi okumak zorunda kalıcam yoksa 11de nakil verebilicekmiyim bir diğeride bu yukarda ki büyük harflerle yazılan yazıda ki konu hakkında bir bilginiz varmıdır

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
Bende aynı şekilde gitmek istiyorum ama hatayı anlamadım 11 ve 12 sınıflarda başka okula geçiş yapamıyosun sadece imam hatipler arası geçiş yapabiliyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Özgören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı şekilde gitmek istiyorum ama hatayı anlamadım 11 ve 12 sınıflarda başka okula geçiş yapamıyosun sadece imam hatipler arası geçiş yapabiliyosun
ee ben şu an nakil veremiyorum ve 11 olucam yani imamhatipde mi kalıcam

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
ee ben şu an nakil veremiyorum ve 11 olucam yani imamhatipde mi kalıcam
Eğer 11 sınıfa kadar nakili yapıp seçilirsen gidebilirsin sadece 11.sınıfa geçtikten sonra sadece imamhatip liseleri arası geçiş yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Anıl Özgören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya oooof verilmiyor şu anda da nakil ve bir ay sonra kapanıyor okullar

softwaredevelopers

80+ Bronze
merhabalar imamhatip lisesinde okuyorum ve ailem okula gittiğinde oğlunuz bu dönem okuldan gitmezse 11 ve 12 yi burda okucak gibi bir cümle kurmuşlar(10.sınıfım)ve bende imamhatipde kalmak istemediğimden okulu değiştirmek istedim ve e devletten nakil vermeye gittim nakil istediğim okulu seçerken şöyle bir sorun çıktı karşıma;

ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ 37.MADDESİNE (2-b) GÖRE NAKİL BAŞVURUSU YAPILAMAZ bende telaşlandım tabi araştırdım internetten ama tam bir şey anlıyamadım yani burada ki sorunum ben 11 12 yi cidden kalırsam imamhatipdemi okumak zorunda kalıcam yoksa 11de nakil verebilicekmiyim bir diğeride bu yukarda ki büyük harflerle yazılan yazıda ki konu hakkında bir bilginiz varmıdır
10. sınıfın 2.dönemine kadar süreniz vardı. artık imamhatip dışında tercih yapamazsınız. Lafın kısası size ayrılan sürenin sonuna geldik, hayatta başarılar.

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
10. sınıfın 2.dönemine kadar süreniz vardı. artık imamhatip dışında tercih yapamazsınız. Lafın kısası size ayrılan sürenin sonuna geldik, hayatta başarılar.
aynen öyle oldu zaten 1,5 sene felan okuduk gerisi uzaktan oldu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Geçmiş olsun 2 sene daha İmamhatipler arası dışında değiştiremeyeceksiniz çünkü bölümler de eklendi bu yüzden size de zor olur.

TALHA MURAT

80+ Silver
buradan denemenizi öneririm.

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
İmam hatip nasıl bir yer? ve ayrıca hocalar nasıl ?
Önermem Gitmeni Eğer nakil ile felan Gitceksen ama Meslek lisesindeysen İmamhatip daha iyi meslekten ama normal anadoludaysan tavsiye etmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,774
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom