anillozgoren
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Anıl Özgören
merhabalar imamhatip lisesinde okuyorum ve ailem okula gittiğinde oğlunuz bu dönem okuldan gitmezse 11 ve 12 yi burda okucak gibi bir cümle kurmuşlar(10.sınıfım)ve bende imamhatipde kalmak istemediğimden okulu değiştirmek istedim ve e devletten nakil vermeye gittim nakil istediğim okulu seçerken şöyle bir sorun çıktı karşıma;
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ 37.MADDESİNE (2-b) GÖRE NAKİL BAŞVURUSU YAPILAMAZ bende telaşlandım tabi araştırdım internetten ama tam bir şey anlıyamadım yani burada ki sorunum ben 11 12 yi cidden kalırsam imamhatipdemi okumak zorunda kalıcam yoksa 11de nakil verebilicekmiyim bir diğeride bu yukarda ki büyük harflerle yazılan yazıda ki konu hakkında bir bilginiz varmıdır
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ 37.MADDESİNE (2-b) GÖRE NAKİL BAŞVURUSU YAPILAMAZ bende telaşlandım tabi araştırdım internetten ama tam bir şey anlıyamadım yani burada ki sorunum ben 11 12 yi cidden kalırsam imamhatipdemi okumak zorunda kalıcam yoksa 11de nakil verebilicekmiyim bir diğeride bu yukarda ki büyük harflerle yazılan yazıda ki konu hakkında bir bilginiz varmıdır