Neler Yeni

Okulda Gizli Numaradan Aradığımız kişi bizi buldu

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Arkadaşlar biz 8 ay önce okulda gizli numaradan numara sallıyorduk bir ark nin telefondan o kişi 8 ay sonra arkın telefonunu aradı ve demişki sizin çocuğunuz bana sapıklık yapıyor diye bizim ark küfür etmişti ama o arayan kişiyemi bilmiyoruz arkın babası rehber hocaya gitmişanlatmış bizi müdür yardımcısının odasına çağırdılar hepmizin adını soyadını tc sini alıp gönderdiler görücez ses kaydından diye ama 1 kişiden olay bize patladı sizce mahkemelik olurmuyuz yada tutunak yermiyiz annemizi falan ararlarmı baya tırsıyoruz

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Arkadaşlar biz 8 ay önce okulda gizli numaradan numara sallıyorduk bir ark nin telefondan o kişi 8 ay sonra arkın telefonunu aradı ve demişki sizin çocuğunuz bana sapıklık yapıyor diye bizim ark küfür etmişti ama o arayan kişiyemi bilmiyoruz arkın babası rehber hocaya gitmişanlatmış bizi müdür yardımcısının odasına çağırdılar hepmizin adını soyadını tc sini alıp gönderdiler görücez ses kaydından diye ama 1 kişiden olay bize patladı sizce mahkemelik olurmuyuz yada tutunak yermiyiz annemizi falan ararlarmı baya tırsıyoruz
İlk olarak anlatım bozukluğundan yazdıklarının yarısını anlayamadım.
Sizin yaptığın şey büyük ayıp fakat mahkemelik bir sürece uzacağını sanmam ama uzarsa sizin için iyi olur en azından aklınız başınıza gelir.
Annenizi aramakla kalırlarsa dua edin.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak anlatım bozukluğundan yazdıklarının yarısını anlayamadım.
Sizin yaptığın şey büyük ayıp fakat mahkemelik bir sürece uzacağını sanmam ama uzarsa sizin için iyi olur en azından aklınız başınıza gelir.
Annenizi aramakla kalırlarsa dua edin.
Ama şöyle ben sadece merhaba nasılsınız dedim ve bizimkiler numara sallarmısın dediler salladım küfür falan etmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Abidin
hüküm kesmek gibi olmasın abicim ama 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası alma ihtimalin var geçmiş olsun elbet bir gün çıkarsın sende o dört duvar arasından sıkma canını

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,682
İsim
Selim
Herhangi bir ceza yemezsin ama davalık olacağın kesin buda mahkeme süreci demektir tabi mahkeme sürecinde suçlu bulunacaksınız buda adli sicil demek adli sicile işlerse çoğu iş yeri sizi almaz en azından büyük market zincirleri ve fabrikalar kayıt sırasında anlaşmalı hastanelerden gerekli evrakları ister ve tabii ki adli sicil kaydını e devletten çıkartıp tüm sağlık cart curt belgeleriyle geri iş yerine dönüş yaparsın orada bakarlar adlı sicilin bozuk hop sana derler biz seni arayacağız bekleyin diye bir daha da aramazlar 👌

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Herhangi bir ceza yemezsin ama davalık olacağın kesin buda mahkeme süreci demektir tabi
hüküm kesmek gibi olmasın abicim ama 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası alma ihtimalin var geçmiş olsun elbet bir gün çıkarsın sende o dört duvar arasından sıkma canını

mahkeme sürecinde suçlu bulunacaksınız buda adli sicil demek adli sicile işlerse çoğu iş yeri sizi almaz en azından büyük market zincirleri ve fabrikalar kayıt sırasında anlaşmalı hastanelerden gerekli evrakları ister ve tabii ki adli sicil kaydını e devletten çıkartıp tüm sağlık cart curt belgeleriyle geri iş yerine dönüş yaparsın orada bakarlar adlı sicilin bozuk hop sana derler biz seni arayacağız bekleyin diye bir daha da aramazlar 👌
Yaşım zaten küçük adamın şikayetçi olduğu sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten rehber hocası sizi polise veriririz satın bakalım diğerlerini dedi sanki dalga geçiyordu büyük ihtimal göz korkutma

Neyse geri dönüş yaparım

Hem zaten çocuk hapsi için gerekli yaşda değilim

Son düzenleme:
Top Bottom