Dersler boş oldugu için goturuyom1-Okulda derste telefonun ne işi var?
2-Dersler nasıl boş?
Kitap önerisi?bi şey yapmana gerek yok knk aç kitabını oku yani
Arkadaşlarımın tek bildiği seyler pubg ve futbol çok samimide değiliz yani biraz mallararkadaşın niye yok bizde boş dersler su gibi geçerdi
Derste telefon yasak ondan dedim. Getirirsen de idareye vermelisin çıkana kadar. Yakalanırsan disiplinlik olabilirsin.Dersler boş oldugu için goturuyom
Boş iste
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kitap önerisi?
kitap/çizgi roman/manga falan oku tak kulaklığı spotify premium veya uygulamalar var oradan indir bir şeyler dinlerken okursun.Okulda çoğu dersimiz boş oluyor fatih de çalışmıyor bizim okulda internetsiz ne yapabilirim/oynayabilirim (çok gürültülü bu arada)
Bazı okullar izin veriyor mesela bizim okulda izin veriliyor idareye vermeye gerek yok derste çıkartırsan hocalar görürse idareye gönderiyor zaten.Derste telefon yasak ondan dedim. Getirirsen de idareye vermelisin çıkana kadar. Yakalanırsan disiplinlik olabilirsin.
Tamam öğretmenim sağolun disiplinlik olmuyoruz geneldeDerste telefon yasak ondan dedim. Getirirsen de idareye vermelisin çıkana kadar. Yakalanırsan disiplinlik olabilirsin.
Manga okuyorum top muamelesi görüyorum kitap falan belkikitap/çizgi roman/manga falan oku tak kulaklığı spotify premium veya uygulamalar var oradan indir bir şeyler dinlerken okursun.
Bazı okullar izin veriyor mesela bizim okulda izin veriliyor idareye vermeye gerek yok derste çıkartırsan hocalar görürse idareye gönderiyor zaten.
Mevzuatta girişte teslim ediliyor. Ama dediğin gibi okullar bazen tolerans gösteriyor.kitap/çizgi roman/manga falan oku tak kulaklığı spotify premium veya uygulamalar var oradan indir bir şeyler dinlerken okursun.
Bazı okullar izin veriyor mesela bizim okulda izin veriliyor idareye vermeye gerek yok derste çıkartırsan hocalar görürse idareye gönderiyor zaten.
Telefonla belki ders tekrarı uygulamaları indirip bakabilirsin. Ya da sıkılıyorsan oyun tarzında eğitici uygulamalar var. Ondan da sıkılırsan çevrimdışı oyun indirip oynarsın.Tamam öğretmenim sağolun disiplinlik olmuyoruz genelde
Manga okuyorum top muamelesi görüyorum kitap falan belki
hocam meslekte falan mı okuyorsunuz acabaTamam öğretmenim sağolun disiplinlik olmuyoruz genelde
Manga okuyorum top muamelesi görüyorum kitap falan belki
ben çok kitap okumuyorum o yüzden öneri veremem, kitabı telefona alternatif olarak söyledim. telefona podcast indirip onlarıda dinleyebilirsin, barış özcanın ve portalın podcastleri güzel gidiyoDersler boş oldugu için goturuyom
Boş iste
Kitap önerisi?
Arkadaşlarımın tek bildiği seyler PUBG ve futbol çok samimide değiliz yani biraz mallar
Nerden bildiniz hocam :')hocam meslekte falan mı okuyorsunuz acaba
Teşekkürler mangada önerebilirsiniz isterseniz evde okurum :vben çok kitap okumuyorum o yüzden öneri veremem, kitabı telefona alternatif olarak söyledim. telefona podcast indirip onlarıda dinleyebilirsin, barış özcanın ve portalın podcastleri güzel gidiyo
ben animeciyim okumalı şeyler beni hiç sarmıyoNerden bildiniz hocam :')
Teşekkürler mangada önerebilirsiniz isterseniz evde okurum :v