Okulda internetsiz telefonda ne yapabilirim?

uykulak

80+
Reaksiyon skoru
14
Okulda çoğu dersimiz boş oluyor fatih de çalışmıyor bizim okulda internetsiz ne yapabilirim/oynayabilirim (çok gürültülü bu arada)

1-Okulda derste telefonun ne işi var?
2-Dersler nasıl boş?

bi şey yapmana gerek yok knk aç kitabını oku yani

arkadaşın niye yok bizde boş dersler su gibi geçerdi

1-Okulda derste telefonun ne işi var?
2-Dersler nasıl boş?
Dersler boş oldugu için goturuyom
Boş iste
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi şey yapmana gerek yok knk aç kitabını oku yani
Kitap önerisi? :D

arkadaşın niye yok bizde boş dersler su gibi geçerdi
Arkadaşlarımın tek bildiği seyler pubg ve futbol çok samimide değiliz yani biraz mallar

Boş iste

Derste telefon yasak ondan dedim. Getirirsen de idareye vermelisin çıkana kadar. Yakalanırsan disiplinlik olabilirsin.

Okulda çoğu dersimiz boş oluyor fatih de çalışmıyor bizim okulda internetsiz ne yapabilirim/oynayabilirim (çok gürültülü bu arada)
kitap/çizgi roman/manga falan oku tak kulaklığı spotify premium veya uygulamalar var oradan indir bir şeyler dinlerken okursun.

Derste telefon yasak ondan dedim. Getirirsen de idareye vermelisin çıkana kadar. Yakalanırsan disiplinlik olabilirsin.
Bazı okullar izin veriyor mesela bizim okulda izin veriliyor idareye vermeye gerek yok derste çıkartırsan hocalar görürse idareye gönderiyor zaten.

Tamam öğretmenim sağolun disiplinlik olmuyoruz genelde

kitap/çizgi roman/manga falan oku tak kulaklığı spotify premium veya uygulamalar var oradan indir bir şeyler dinlerken okursun.

Bazı okullar izin veriyor mesela bizim okulda izin veriliyor idareye vermeye gerek yok derste çıkartırsan hocalar görürse idareye gönderiyor zaten.
Manga okuyorum top muamelesi görüyorum kitap falan belki

Mevzuatta girişte teslim ediliyor. Ama dediğin gibi okullar bazen tolerans gösteriyor.

Telefonla belki ders tekrarı uygulamaları indirip bakabilirsin. Ya da sıkılıyorsan oyun tarzında eğitici uygulamalar var. Ondan da sıkılırsan çevrimdışı oyun indirip oynarsın.

hocam meslekte falan mı okuyorsunuz acaba

Boş iste

Arkadaşlarımın tek bildiği seyler PUBG ve futbol çok samimide değiliz yani biraz mallar
ben çok kitap okumuyorum o yüzden öneri veremem, kitabı telefona alternatif olarak söyledim. telefona podcast indirip onlarıda dinleyebilirsin, barış özcanın ve portalın podcastleri güzel gidiyo

hocam meslekte falan mı okuyorsunuz acaba
Nerden bildiniz hocam :')

ben çok kitap okumuyorum o yüzden öneri veremem, kitabı telefona alternatif olarak söyledim. telefona podcast indirip onlarıda dinleyebilirsin, barış özcanın ve portalın podcastleri güzel gidiyo
Teşekkürler mangada önerebilirsiniz isterseniz evde okurum :v

Nerden bildiniz hocam :')

Teşekkürler mangada önerebilirsiniz isterseniz evde okurum :v
ben animeciyim okumalı şeyler beni hiç sarmıyo
anime için ghibli studionun yapımlarını öneririm hepsi çok kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,415
Üyeler