Saç boyamak resmi mevzuata göre yasak zaten.Kesinlikle, mesela bizde boyalı saça bile kızıyorlardı en son. Neymiş dersi kötü etkiliyormuş ??
Saç boyamak resmi mevzuata göre yasak zaten.Kesinlikle, mesela bizde boyalı saça bile kızıyorlardı en son. Neymiş dersi kötü etkiliyormuş ??
Soğuk havada ne yapıyorsunuz ? Mont giymeyi yasaklayanların yaşaması tamamen oksijen israfı.Allah kahretsin Okulda mont giymek yasak arkadaşlar küpe falan takan direk disipline gidiyor
Okul ceketi diye bir şey var 165 TL ve incecik onu giymek zorundayız Özel liseye kayıt aldırırım seneye :/Soğuk havada ne yapıyorsunuz ? Mont giymeyi yasaklayanların yaşaması tamamen oksijen israfı.
Hocam konu eski.Yükseltmek yasak2014'de değiştirilen yönetmeliğe göre siyasi sembol içermediği sürece yasak değil. Yasak derlerse yönetmelikte böyle olduğunu söyle.
Kuralları çok bilmiyorum. Sadece konudaki yanlış bilgileri düzeltmek istedim.Hocam konu eski.Yükseltmek yasak
Tamamdır hocam .Kuralları çok bilmiyorum. Sadece konudaki yanlış bilgileri düzeltmek istedim.