Neler Yeni

Okulda Komünist Manifesto Okumak Suç mu?

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
Rte gibi şiir okudu diye içeri almasinlar bilemedim simdi

.......

80+ Bronze
Normalde yasaklı kitap çaktırmadan oku kimse anlamaz derim ama boşver evde okursun.Malum parti ve din hakkında okursan suç değil (!)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,403
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Delirdiniz mi siz ya? Kitabı okulda okumayacaksın da nerede okuyacaksın? Nerede yaşıyoruz Kaddafili Saddamlı diktatör devletlerde mi yaşıyoruz?
Ben lisede Deniz Gezmiş de okudum, Karl Marx'da okudum, devrimci kitaplarda okudum hiç kimse bir şey diyemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Normalde yasaklı kitap çaktırmadan oku kimse anlamaz derim ama boşver evde okursun.Malum parti ve din hakkında okursan suç değil (!)
siyaset ile dini bir tutan ya üledeki yobaz kitledir yada inancı anlamayan cahil kitledir ki ikiside aynıdır al birini vur ötekine :D

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Oku ama sonra çıkıp demeki ben şu k*munist t. gruplara hayranım falan 😁

.......

80+ Bronze
siyaset ile dini bir tutan ya üledeki yobaz kitledir yada inancı anlamayan cahil kitledir ki ikiside aynıdır al birini vur ötekine :D
Kastettiğim şeyi anlamadın.Malum parti'nin malum dini hakkında kitaplar okursan kimse seni yargılayamaz ama sakın başka din ile ilgili kitap okuma.Ozaman vatan haini de olursun,dinsiz de olursun,başka şeyler de olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sisyaset ile dini bir tutan diyorsun ama ülkeyi yöneten malum kişilere bak önce,siyaset ile dini bir tutuyor mular.

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,403
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum senin yaşın büyük herhalde tahsilin nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,638
Üyeler
163,029
Son üye
HunEtzel
Top Bottom