Besim Tibuk
80+ Gold
Lise'de suç mudur?
siyaset ile dini bir tutan ya üledeki yobaz kitledir yada inancı anlamayan cahil kitledir ki ikiside aynıdır al birini vur ötekineNormalde yasaklı kitap çaktırmadan oku kimse anlamaz derim ama boşver evde okursun.Malum parti ve din hakkında okursan suç değil (!)
Sana serbest kanka yapıştırLise'de suç mudur?
Kastettiğim şeyi anlamadın.Malum parti'nin malum dini hakkında kitaplar okursan kimse seni yargılayamaz ama sakın başka din ile ilgili kitap okuma.Ozaman vatan haini de olursun,dinsiz de olursun,başka şeyler de olursun.siyaset ile dini bir tutan ya üledeki yobaz kitledir yada inancı anlamayan cahil kitledir ki ikiside aynıdır al birini vur ötekine
Ayrıca sisyaset ile dini bir tutan diyorsun ama ülkeyi yöneten malum kişilere bak önce,siyaset ile dini bir tutuyor mular.siyaset ile dini bir tutan ya üledeki yobaz kitledir yada inancı anlamayan cahil kitledir ki ikiside aynıdır al birini vur ötekine
Dostum senin yaşın büyük herhalde tahsilin nedir?siyaset ile dini bir tutan ya üledeki yobaz kitledir yada inancı anlamayan cahil kitledir ki ikiside aynıdır al birini vur ötekine
4 sene arkeoloji 2 sene restorasyon 2 masterDostum senin yaşın büyük herhalde tahsilin nedir?
Anladım hocam hadi iyi geceler4 sene arkeoloji 2 sene restorasyon 2 master