Neler Yeni

Okulda oynamalık Oyun önerisi

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Boş mesaj değil aslında düşünürsen demek istemiş ki;
Bütün sene oyun oynayarak vaktini harcarsan sınava son 2 ay kala tüm konuları bitirmeye çalışırsın ve geleceğin kötü etkilenir. Sadece biraz esprili yolla anlatmak istemiş. Yani seni düşünmüş. Sen de karşılığında Cnm gibi mesaj ile dönüş yapıyorsun. Kim boş yorum yapmış.
O yönden kesinlikle haklı fakat gorur gibiyim filan yazinca trollerden sandim cnm yazdım sonra bana hollanda filan diyince iyice mevzu uzadı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
O yönden kesinlikle haklı fakat gorur gibiyim filan yazinca trollerden sandim cnm yazdım sonra bana hollanda filan diyince iyice mevzu uzadı
Hollanda mevzusuna sen “götürmek isteyene kapım açık 🤫” deyince geldik 🤔 durup dururken söylemedim herhalde.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Erkeğin erkeğe cnm demesi pek hoş değil ya ondan durum öyle uzadı. Sana da tavsiyem bence hiç tanımadığın insanlarla bu kadar rahat konuşmamalısın. Yani "olum, kanka, cnm" gibi ithamlar tanımadığın birine söylenmemeli. Her ne kadar sanalda olsak da karşında yazan insan gerçek. Senin gibi canlı insan. Tabi yine hayat senin hayatın kimsenin tarzına karışmak gibi niyetim yok. Sadece ufak bir tavsiye. Umarım reelde bu şekilde konuşmuyorsundur insanlarla.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Hollanda mevzusuna sen “götürmek isteyene kapım açık 🤫” deyince geldik 🤔 durup dururken söylemedim herhalde.
Kapım açık mevzusu " gelsin götürebiliyosa götürsün " olrak yazdım sondaki attigim emojiden de belli sen onu çok farklı anlayınca konu buralara geldi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hadi hakkınızı birbirinize helal edin tatlıya bağlayın mutlu olun :D

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Kapım açık mevzusu " gelsin götürebiliyosa götürsün " olrak yazdım sondaki attigim emojiden de belli sen onu çok farklı anlayınca konu buralara geldi.
Onu kime yazsan aynı şeyi anlar 🤫 götürmek isteyen gelsin götürsün demek o.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Erkeğin erkeğe cnm demesi pek hoş değil ya ondan durum öyle uzadı. Sana da tavsiyem bence hiç tanımadığın insanlarla bu kadar rahat konuşmamalısın. Yani "olum, kanka, cnm" gibi ithamlar tanımadığın birine söylenmemeli. Her ne kadar sanalda olsak da karşında yazan insan gerçek. Senin gibi canlı insan. Tabi yine hayat senin hayatın kimsenin tarzına karışmak gibi niyetim yok. Sadece ufak bir tavsiye. Umarım reelde bu şekilde konuşmuyorsundur insanlarla.
Oyun konusuna bana göre boş mesaj yazdiği ve trol kişilerden düsündügüm için öyle yazdım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyun konusuna bana göre boş mesaj yazdiği ve trol kişilerden düsündügüm için öyle yazdım
Yok ya troll değil. Esprili bir abimiz. Tanıdıkça seversin.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Düşünce tarzı

O dediğini kime sorsan benim söylediğim anlamı çıkarır 👍İşte ben sana boşuna demedim sinirlenince ne yazdığını bilmiyorsun diye. Sana vereceğim tek tavsiye hayatta birisiyle tartışırken o kadar sakin ol ki karşı taraf senin sakinliğinden sinir olsun. Böylece karşındaki sözlerini kontrol edemez ve böyle açıklar verir.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Harley Quinn❖ Adamı savundun adamın sana dediğine bak :D Sana sayıyla mı gönderiyorlar bunları :D

Top Bottom