Oyun gencler okuyunnn.. doktor olunnnOkul oyun oynamalık yer değil. Ah gençler...
Herşeye cevabin var buna varmi ?Sen kaça gidiyosun bi söylemedin benden kucukmusun yoksa![]()
Okula gitmiyorum. Okul uzun zaman önce bitti benim için.Herşeye cevabin var buna varmi ?
Seninle mesajlaşıyorumGeceniz 2 sinde burada mesajlaşıcak kadar boş hayatin var demek üzüldüm
Arkadan verdim şarkiyi eğleniyorum makara yumakSeninle mesajlaşıyorumbilmukabele ben de üzüldüm.
Kardeşim atıştığın insan baban yaşında bilgin olsun aranıza girmek gibi olmasın ama lütfen saygı...Senle makara yapıyorum seni pazarlamacı yakınlarını parayla satan ..... yerine koyuyorum gene anlamiyorsun illaki açik mi yaziyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erkek tanidiklarin yakinlari diyorum kız olarak yani hala mi anlamiyosun belanı vermesin senin![]()
Abi sen neden bu kadar uzattın ki salla geç 10 sene sonra anlar neyin ne olduğunuSeninle mesajlaşıyorumbilmukabele ben de üzüldüm.
Ben normal konumu açmışım babam yaşında adam gelipte boş mesaj atmaz yakistiramadimKardeşim atıştığın insan baban yaşında bilgin olsun aranıza girmek gibi olmasın ama lütfen saygı...
Toz pembe olsa keşke .dToz pembe dünyadan gerçek dünyaya geçince görecek kardeşimiz.
Toz pembe olsa keşke .dToz pembe dünyadan gerçek dünyaya geçince görecek kardeşimiz.
Boş mesaj değil aslında düşünürsen demek istemiş ki;Ben normal konumu açmışım babam yaşında adam gelipte boş mesaj atmaz yakistiramadim
2 yıl sonra: Eğitim sistemi çöp, finlandiyada 5 dk ders 50 dk tenefüs, balığı ağaca tırmandırıyorlarBenim için okul çok sıkıcı geçiyor okulda oyanamalık internetli veya internetsiz farketmez oyun önerebilir misiniz? ?
eğleniyordum. Uykumdan oldum ama eğlendim de yaniKardeşim atıştığın insan baban yaşında bilgin olsun aranıza girmek gibi olmasın ama lütfen saygı...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi sen neden bu kadar uzattın ki salla geç 10 sene sonra anlar neyin ne olduğunuToz pembe dünyadan gerçek dünyaya geçince görecek kardeşimiz.
Allah iyiliğini versin abieğleniyordum. Uykumdan oldum ama eğlendim de yanigece gece çok güldüm
![]()