Neler Yeni

Okulda oynamalık Oyun önerisi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Senin yakınlar eve gelip anlatıyormu maceralarını 🤔
bu kadar kızma. İki kelam lafladık 😅 sinirlenince çok açık veriyorsun. Biraz laflarını seçerek yazarsan daha çekişmeli sohbetlere gireriz sonra. Zira bu yazdıklarının gerçekten “sensin o” dan farkı yok. Hadi iyi geceler 💤
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bırak bu geceyi yarın geceyi konuşalım konuş yakınlarınla kasası sağlam olan ayarla benim işimi anahtarım zor duruyor patlıyacak
Erkeklere bu kadar mı meraklısın :eek: ben senden korktum. Daha fazla yazmamaya karar verdim.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Erkeklere bu kadar mı meraklısın :eek: ben senden korktum. Daha fazla yazmamaya karar verdim.
Yok olum benim merakım sana değil senin yakınlarına insan göremeyince merak ediyor neyse tez vakitte görürüm seninkileri

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yok olum benim merakım sana değil senin yakınlarına insan göremeyince merak ediyor neyse tez vakitte görürüm seninkileri
Erkekler ama :kedi: ben sana sabahtan beri boşuna mı dikkat et kapını açarken diyorum 😅

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Valla bütün sırlarını döküyorsun. Helal olsun. Başka bir şey diyemem sana 😅 bekarlar tam senlik 😂
Yok be olum özel olsa özelden konuşuruz ama burdan seninkilere müsteri çıkar sende komisyonuna bakarsın. Bekarsa bana gelmez hocam onların yakınları varmı ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yok be olum özel olsa özelden konuşuruz ama burdan seninkilere müsteri çıkar sende komisyonuna bakarsın. Bekarsa bana gelmez hocam onların yakınları varmı ?
Var var. Sana da erkek yeiştiremiyoruz. Hepsinin yakını var. Sana kaç erkek lazım söyle hemen yönlendireyim.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Var var. Sana da erkek yeiştiremiyoruz. Hepsinin yakını var. Sana kaç erkek lazım söyle hemen yönlendireyim.
Yok daha öncede değilim gibi erkekler bana gelmiyor illaki lady yakınları vardır ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yok daha öncede değilim gibi erkekler bana gelmiyor illaki lady yakınları vardır ?
E sabahtan beri kapım açık diyorsun? Erkek var diyorum bekar mı diyorsun. itiraflar itiraflar, kapının yerinden bile bahsettin. Hollanda dedik olur dedin. Neyse sen kıvırma ben anladım seni.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
E sabahtan beri kapım açık diyorsun? Erkek var diyorum bekar mı diyorsun. itiraflar itiraflar, kapının yerinden bile bahsettin. Hollanda dedik olur dedin. Neyse sen kıvırma ben anladım seni.
Kardeşim sen daha çok toysun senden olmaz bu iş. Her insanın arkada kapı bulunur önünde ise bazılarında anahtar olunur erkek deriz onlara anahtarla kapı zorlanır kırılır delinir. Ama ben sana lady soruyorum kapi delmeye ? Gelmiş bana erkek diyosun

Açık konusuncada konustu diyosun senden olmaz bu iş anlamıyorsun sen

Hadi sen git bi konuş müsaitlerde tıklatalım kapılarını

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,475
İsim
Diyarhan
Binance üye ol Grafik incele alım ve satım yap ufak ufak 😄 sonra okumana bile gerek kalmayabilir

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Toysun diyen 12. sınıf. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ben buna 1 hafta gülerim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 evet liseli kardeşim. Sen bir okulunu bitir sonra konuşalım bu konuları.
Şunu görünce daha bir gülme geliyor

Her insanın arkada kapı bulunur

götürmeye çalışana kapım açık 🤫

benim kapım arkada

yabanciya gitmiyelim.
Yabancıya gitmezsin bu kafayla merak etme 🤔

Gece gece sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Uygunsuz davranış
Pazarlama işlerinde toysun ve bilader

Bana liseli dediğine göre sen liseni bitirmiş olmalısın ?

Yabancıya gitmezsin bu kafayla merak etme
O kadar yazdıklarımda 2 kelime alıp cevap veriyosun ya yazık kafana .d mesajı tam alıp cevap versene ne demişim mesajda senin yakinlarin benim işimi görür sende tanidik sayilirsin başka pazarlamacilara gitmiyim .d

O kadar yazdiğim 5 sayfan 2 kelime 2 kelime alıp yanıtlıyosun ya yazık kafana senin boş insan .d

Ayrıca kapı kelimesini cinsel organla bağdaştırıcak kadar aciz ve yoksul insansın

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom