Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
Kapısı açıkmış götürecek birini istiyor diyim mi?Duyduğun yakınlarına yaz kasa sağlam istiyor diye not düş ama
Kapısı açıkmış götürecek birini istiyor diyim mi?Duyduğun yakınlarına yaz kasa sağlam istiyor diye not düş ama
Senin kapı kaç liraya açılıyor naz etme bişeyler de gece vakti ?E kapı sende ya? Açık hatta. Sen söyledin![]()
Yok kanka sen yanlış anladın benim kapım arkada ben önceki anahtarı kullanmaya gidiyorum senin yakin kapicilar varmiş yabanciya gitmiyelim.Kapısı açıkmış götürecek birini istiyor diyim mi?
Benimki açılmıyor. Parayla kapı açmaya mı çalışıyorsun şimdi? Senin kapı ne oldu? Ardına kadar açık galiba.Senin kapı kaç liraya açılıyor naz etme bişeyler de gece vakti ?
götürmeye çalışana kapım açık![]()
benim kapım arkada
Yok la senin yakınlarını düşünüyorum varmış ya ? Anahtarımla iki tıklatıcam kasaları sağlammıymış diye ?Benimki açılmıyor. Parayla kapı açmaya mı çalışıyorsun şimdi? Senin kapı ne oldu? Ardına kadar açık galiba.neyse. Açık kapınla sana mutluluklar. Sen başka erkeklere de sulanır oldun. Ben kaçar. İyi geceler.
Kanka ayıp etme ya, yakınına sana müsteri buldum hollandadan senin kapiyi yoklıycak de geri dönsün bana okey ??iyice ilginçleşiyor ama gerçekten uğraşmak istemiyorum artık![]()
Ben de diyorum alt tarafı bi oyun önerisi konusunda niye 5 sayfa mesaj var.Benimki açılmıyor. Parayla kapı açmaya mı çalışıyorsun şimdi? Senin kapı ne oldu? Ardına kadar açık galiba.neyse. Açık kapınla sana mutluluklar. Sen başka erkeklere de sulanır oldun. Ben kaçar. İyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyice ilginçleşiyor ama gerçekten uğraşmak istemiyorum artık![]()
Bütün kapılarını açtın, şimdi çevirmeYok la senin yakınlarını düşünüyorum varmış ya ? Anahtarımla iki tıklatıcam kasaları sağlammıymış diye ?
Kanka ayıp etme ya, yakınına sana müsteri buldum hollandadan senin kapiyi yoklıycak de geri dönsün bana okey ??
Arkadaş boş yaptı da konuştuk anlaştık. Onlar parasına bakıcak ben işime.Ben de diyorum alt tarafı bi oyun önerisi konusunda niye 5 sayfa mesaj var.
Bende tek kapı bide sağlam anahtar var senin yakınlarda cift kapı varsa işime gelir sıkılınca degistiririm.Bütün kapılarını açtın, şimdi çevirme![]()
Sende boş yapmışsın yalnız, 5 sayfa boyunca kendi kendine konuşmuş olamaz ya.Arkadaş boş yaptı da konuştuk anlaştık. Onlar parasına bakıcak ben işime.
Bende tek kapı bide sağlam anahtar var senin yakınlarda cift kapı varsa işime gelir sıkılınca degistiririm.
Ben de anlaştığımızı düşünüyorum. Seni destekliyorum. Sen de toplumun bir parçasının. Bunları böyle cesaretle söylemen bizi mutlu ediyor. Herkese örnek olmalısın. Direnişinde arkandayız.Arkadaş boş yaptı da konuştuk anlaştık. Onlar parasına bakıcak ben işime.
götürmeye çalışana kapım açık![]()
benim kapım arkada
Bu yazdıkların senin yakınların için geçerli benimde hoşuma gidiyor senin gibi erkeklerle konuşuyorum işimi ayarlıyor ben zevkime siz paranıza bakıyorsunuz.Ben de anlaştığımızı düşünüyorum. Seni destekliyorum. Sen de toplumun bir parçasının. Bunları böyle cesaretle söylemen bizi mutlu ediyor. Herkese örnek olmalısın. Direnişinde arkandayız.
“Sensin o” yazsan daha kısa olurduBu yazdıkların senin yakınların için geçerli
Senin yakınlar eve gelip anlatıyormu maceralarınıSağdan soldan duyduklarım sana yaradı hadi iyisin.
Bırak bu geceyi yarın geceyi konuşalım konuş yakınlarınla kasası sağlam olan ayarla benim işimi anahtarım zor duruyor patlıyacakhadi iyi geceler