Neler Yeni

Okuldan Atılır Mıyım Yardım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TheEvoxy

80+
velime mesaj atmışlar yarın disiplin kuruluna uğrayın falan diye daha önce kınama yemiştim uzaklaştırma yemiştim şimdi okuldan mı atılırım yardım edin çok stresliyim zaten her gün zırt pırt çağırıyorlar intihar edebilirim stresten dolayı

pc ustasi1

80+ Silver
velime mesaj atmışlar yarın disiplin kuruluna uğrayın falan diye daha önce kınama yemiştim uzaklaştırma yemiştim şimdi okuldan mı atılırım yardım edin çok stresliyim zaten her gün zırt pırt çağırıyorlar intihar edebilirim stresten dolayı
olm delimisin sen intihar etcen akıllı ol sakı nyapma öle bişi bu arada bendede oldu öyle diyolar uyarıp gönderiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaçıncı sınıfsın

şahin doğan

80+ Platinum
Ne yaptığına bağlı. Bu kadar uyarı, uzaklaştırma vs üstüne şaşırtıcı olmaz.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Rabbimize yönelip, yanlışlarınıza tövbe etmenizi öneririm. Allah hidayet versin size. Amin. Okuldaki kötü kişilere uymamanızı öneririm. Size bir şey yaparlarsa vs. sınıf öğretmenine bildirin. Gerekirse rehberlik servisine ve müdür yardımcısına da bildirin.

TheEvoxy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olm delimisin sen intihar etcen akıllı ol sakı nyapma öle bişi bu arada bendede oldu öyle diyolar uyarıp gönderiyolar

kaçıncı sınıfsın
10. sınıfım uyarmicaklar büyük ihtimalle

2mApoo

80+ Silver
Geçmiş olsun. Sanayide iş aramaya bak knk hiç uzatma.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Ne yaptın kınama ve uzaklaştırma yedin ?
Ayrıca alttarafı okul için intihar edilmez daha yaşın genç dostum , herşeyi bu kadar kafaya takma okuldada sorun yaşıyorsan git açığa geç tabi okuldan atılmazsan

TheEvoxy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir an önce olup bitse dünyanın en rahat insanı olucam aklımdan bir an olsun çıkmıyor uyuyamıyorum niye uzatıyorlar bu kadar onu da anlamıyorum bi ifade yazdırıyorlar bi savunma yazdırıyorlar

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
atlas
Konuyu söyleseydin bir de keşke hani

TheEvoxy

80+

SadeceSeyf

80+ Gold
daha önce oldu o kınama uzaklaştırma falan şuan ne olur diyorum

sıranın plastik kısmını yaktım bir de sıranın altından sigara çakmak çıktı (yargılamayın çok pişmanım)
Buraya kadar pişman olmayan buradan sonra pişman olur mu zannetmiyorum

şahin doğan

80+ Platinum
daha önce oldu o kınama uzaklaştırma falan şuan ne olur diyorum

sıranın plastik kısmını yaktım bir de sıranın altından sigara çakmak çıktı (yargılamayın çok pişmanım)
Atılmayı hak etmişsin hocam. Şaşırtıcı bir durum olmaz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom