olm delimisin sen intihar etcen akıllı ol sakı nyapma öle bişi bu arada bendede oldu öyle diyolar uyarıp gönderiyolarvelime mesaj atmışlar yarın disiplin kuruluna uğrayın falan diye daha önce kınama yemiştim uzaklaştırma yemiştim şimdi okuldan mı atılırım yardım edin çok stresliyim zaten her gün zırt pırt çağırıyorlar intihar edebilirim stresten dolayı
kaçıncı sınıfsınvelime mesaj atmışlar yarın disiplin kuruluna uğrayın falan diye daha önce kınama yemiştim uzaklaştırma yemiştim şimdi okuldan mı atılırım yardım edin çok stresliyim zaten her gün zırt pırt çağırıyorlar intihar edebilirim stresten dolayı
Rabbimize yönelip, yanlışlarınıza tövbe etmenizi öneririm. Allah hidayet versin size. Amin. Okuldaki kötü kişilere uymamanızı öneririm. Size bir şey yaparlarsa vs. sınıf öğretmenine bildirin. Gerekirse rehberlik servisine ve müdür yardımcısına da bildirin.velime mesaj atmışlar yarın disiplin kuruluna uğrayın falan diye daha önce kınama yemiştim uzaklaştırma yemiştim şimdi okuldan mı atılırım yardım edin çok stresliyim zaten her gün zırt pırt çağırıyorlar intihar edebilirim stresten dolayı
10. sınıfım uyarmicaklar büyük ihtimalleolm delimisin sen intihar etcen akıllı ol sakı nyapma öle bişi bu arada bendede oldu öyle diyolar uyarıp gönderiyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaçıncı sınıfsın
sıkıntı yok bendede öle oldu ben korkudan ölcektim sabah bi gittim uyarıp sınıfa yolladılar10. sınıfım uyarmicaklar büyük ihtimalle
Ne yaptın kınama ve uzaklaştırma yedin ?velime mesaj atmışlar yarın disiplin kuruluna uğrayın falan diye daha önce kınama yemiştim uzaklaştırma yemiştim şimdi okuldan mı atılırım yardım edin çok stresliyim zaten her gün zırt pırt çağırıyorlar intihar edebilirim stresten dolayı
daha önce oldu o kınama uzaklaştırma falan şuan ne olur diyorumGeçmiş olsun. Sanayide iş aramaya bak knk hiç uzatma.
sıranın plastik kısmını yaktım bir de sıranın altından sigara çakmak çıktı (yargılamayın çok pişmanım)Konuyu söyleseydin bir de keşke hani
Buraya kadar pişman olmayan buradan sonra pişman olur mu zannetmiyorumdaha önce oldu o kınama uzaklaştırma falan şuan ne olur diyorum
sıranın plastik kısmını yaktım bir de sıranın altından sigara çakmak çıktı (yargılamayın çok pişmanım)
Atılmayı hak etmişsin hocam. Şaşırtıcı bir durum olmaz.daha önce oldu o kınama uzaklaştırma falan şuan ne olur diyorum
sıranın plastik kısmını yaktım bir de sıranın altından sigara çakmak çıktı (yargılamayın çok pişmanım)